SWISSÔTEL HOTELS & RESORTS VE QATAR AIRWAYS ARASINDA YENİ ORTAKLIK

İleri Tüm Haberleri Görüntüleİleri

Zürih, Ocak 2012

Ocak ayının başında, uluslararası otel zinciri Swissôtel Hotels & Resorts başka bir önemli ortaklığa imza atıyor - bu sefer merkezi Doha'da yer alan, Katar havayolu şirketi Qatar Airways ile. Şu andan itibaren, havayolunun sık uçan yolcu programı Privilege Club üyeleri dünya çapındaki 15 ülkede 27 Swissôtel'den birinde konaklayarak konaklama başına hava mili toplayabilir.

"Bu yeni ortaklık, bölgedeki misafirlerimize verdiğimiz değerin bir ifadesidir", diyor FRHI ve Swissôtel Hotels & Resorts'un Ortak Pazarlama Bölümü Üst Düzey Yöneticisi Stephanie Hilgers. "Orta Doğu yüksek potansiyeli ile bizim için önemli bir pazardır. What is more, we are due to open our first hotel in this region, Swissôtel Mekke in Saudi Arabia, in the middle of this year, so that is another good reason for cooperating with the successful Qatari airline.”
Qatar Airways flies from Doha to numerous Middle Eastern destinations including Amman and Abu Dhabi, as well as other destinations around the world such as Berlin, Zürih, Moskova and Şanghay to name just a few.

Swıssôtel Hotels & Resorts

Swissôtel Hotels & Resorts, ödüllü ve benzersiz bir delüks otel grubu olup, ünlü İsviçre konukseverliğini modern tasarım, kişiye özel hizmet, cazibe ve verimlilik ile birleştirmektedir. Popüler kaçamak destinasyonlarında ve şehir merkezlerinde yer alan oteller, iş ve alışveriş bölgelerine rahat ulaşım imkanı sağlamaktadır. Grubun İsviçre mirası sayesinde organizasyon yeteneği, ayrıntılara özen gösterileceği, emniyet ve üstün konuk deneyimi garanti edilmektedir.

Uluslararası otel zincirinin sahibi, dünya çapında Raffles, Fairmont ve Swissôtel markaları altında 101 otel ve tesisi bulunan lider global otel şirketlerinden FRHI Holdings Limited'dir. Şirket aynı zamanda Fairmont ve Raffles markalı Rezidansları, Gayrimenkulleri ve lüks özel rezidans kulüp tesislerini yönetmektedir.