JÜRG SIEGENTHALER, SWISSÔTEL HOTELS & RESORTS, PAZARLAMA VE SATIŞ YENİ MÜDÜR YARDIMCISI

İleri Tüm Haberleri Görüntüleİleri

Zürih, Kasım 2011

Swissôtel Hotels & Resorts, Jürg Siegenthaler'i yeni Pazarlama ve Satış Müdür Yardımcısı görevine getirdi. Kısa süre öncesine kadar Kempinski Hotels & Resorts'ta Satış ve Pazarlama Kıdemli Müdür Yardımcısı görevinde bulunan 51 yaşındaki Siegenthaler, yıl sonunda şirketten ayrılacak olan Petra Götting'in görevini devralıyor.

Jürg Siegenthaler 22 yıl süresince çeşitli pozisyonlarda çalıştığı Swissair'da kariyerine başlamış, burada son olarak 1993 - 2002 yılları arasında Genel Müdürlük yapmıştır. Bundan önce, Satış ve Pazarlama Müdürü ve İstasyon
Müdürü görevlerinin gerektirdiği uluslararası faaliyetler nedeniyle Türkiye, Fransa, Almanya, Rusya, İspanya ve Orta Afrika'daki Gabon'da bulunmuştur.

Siegenthaler, 2002 yılından itibaren Lüksemburg'daki Thiel Logistics AG şirketinde Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcılığı yapmıştır. Ardından, 2005 yılında Cenevre'deki Kempinski Hotels & Resorts'ta Satış ve Pazarlama Kıdemli Başkan Yardımcılığı görevine getirilmiştir. İsviçre doğumlu J. Siegenthaler, St. Gallen'de Uluslararası Ticaret bölümünde İşletme Yüksek Lisans (MBA), Kültürler Arası Yönetim bölümünde ise Fen Bilimleri Yüksek Lisans (MSC) eğitimini tamamlamıştır.

Swıssôtel Hotels & Resorts

Swissôtel Hotels & Resorts, (www.swissotel.com), ödüllü ve benzersiz bir delüks otel grubu olup, ünlü İsviçre konukseverliğini modern tasarım, kişiye özel hizmet, cazibe ve verimlilik ile birleştirmektedir. Popüler kaçamak destinasyonlarında ve şehir merkezlerinde yer alan oteller, iş ve alışveriş bölgelerine rahat ulaşım imkanı sağlamaktadır. Grubun İsviçre mirası sayesinde organizasyon yeteneği, ayrıntılara özen gösterileceği, emniyet ve üstün konuk deneyimi garanti edilmektedir.

Uluslararası otel zincirinin sahibi, dünya çapında Raffles, Fairmont ve Swissôtel markaları altında 101 otel ve tesisi bulunan lider global otel şirketlerinden FRHI Holdings Limited'dir. Şirket aynı zamanda Fairmont ve Raffles markalı Rezidansları, Gayrimenkulleri ve lüks özel rezidans kulüp tesislerini yönetmektedir.