PÜROVEL SPA & SPORT: SWISSÔTEL HOTELS & RESORTS'TAN YENİ SPA VE SPOR MARKASI

Pürovel Spa & Sport merkezleri
İleri Tüm Haberleri Görüntüleİleri

Zürih, Haziran 2011

Yeni Pürovel Spa & Sport merkezleri (www.purovel.com), Swissôtel Hotels & Resorts uluslararası otel zinciri bünyesinde dünya çapında giderek yayılmaktadır. Merkezlerin altında fikir, canlandırıcı terapiler ve egzersiz uygulamaları için modern ve çağdaş bir ortamda Alpler'den ilham alan bir çözüm sunmaya dayanmaktadır.

Yeni Pürovel Spa & Sport merkezleri Swissôtel'in taş, ahşap, su ve çiçekler gibi doğal malzemelere ve kaynaklara olan bağlılığını yansıtmakta olup İsviçre Alpleri'nin saf doğası ve canlandırıcı dağ havasını anımsatmaktadır. Merkezlerin yaklaşımı misafirlerin İsviçre kökenlerine sahip bir otel grubunda konakladıklarını unutmamalarını sağlamaktır. "Sağlık ve doğal canlılık İsviçre ile eş anlamlıdır" diyor Swissôtel Hotels & Resorts'un Faaliyetler bölümü başkan vekili Lilian Roten. "Dünyada İsviçre'nin benzersiz ve bozulmamış çevresi ve sağlıklı iklimi ile rekabet edebilecek başka bir ülke gerçekten yoktur."

Özel Pürovel masajları melisa, yabani bergamot, misk adaçayı, lavanta ve dougles çamı gibi yerel bitkiler kullanılarak İsviçre'de üretilen çiçek özleri ile gerçekleştirilmektedir. Yüksek oranda doymamış yağ asidi barındırması ve ciltteki etken maddelerle birlikte özel bir verimlilik sağlaması nedeniyle basılmış kolza yağı temel kat olarak seçilmiştir. Hem özel Pürovel masajları hem de uygun spor programı vücudu ve ruhu dört mevsimle uyum içerisinde canlandırmak ve gençleştirmek için tasarlanmıştır. Bahar yeni hayatın yanı sıra hazırlık zamanının mevsimidir. Yaz mevsimi performansı arttırmak için etkinliği doruğunu temsil ederken, sonbahar dinlenme ve rahatlama mevsimi olan kıştan önce sakinleşmeyi ve yenilenmeyi yansıtır. "Anavatanımız İsviçre'nin dört mevsiminin ritmi, beden ve ruh arasındaki dengeyi korumaya odaklanan bu yaklaşımı seçme konusunda bize ilham kaynağı oldu" diyor Lilian Roten.

Yeni marka adı Pürovel Spa & Sport da Swissôtel Hotels & Resorts'un kökenine bir referans niteliğindedir: Bu kelime köklerini İsviçre'nin dördüncü ulusal dili olan Romanşçadan almakta olup "saf, nazik dağ nehri" anlamına gelmektedir."

Yeni Pürovel Spa & Sport merkezi çeşitli Pürovel vücut bakımı ürünleri içermektedir ve bu ürünler Swissôtel zincirinin odalarında da bulunabilmekte olup yalnızca İsviçre malzemeleri içermektedir. Ayrıca tüm Pürovel ürünleri, çevrimiçi mağaza "Swissôtel at home" üzerinden satın alınabilir (www.swissotelathome.com).

Swissôtel Krasnye Holmy,Moskova ve Swissôtel Tallinn'de olduğu gibi bazı otel zincirlerinde bulunan spalar Pürovel Spa & Sport merkezlerine dönüştürülmüştür. Yakın gelecekte diğer Swissôtel lokasyonlarında da merkezler açılacaktır. Swissôtel Dresden gibi yeni oteller başlangıçtan itibaren Pürovel markası ile özel olarak çalışmaktadır.

Swıssôtel Hotels & Resorts

Swissôtel Hotels & Resorts, ödüllü ve benzersiz bir delüks otel grubu olup, ünlü İsviçre konukseverliğini modern tasarım, kişiye özel hizmet, cazibe ve verimlilik ile birleştirmektedir. Popüler kaçamak destinasyonlarında ve şehir merkezlerinde yer alan oteller, iş ve alışveriş bölgelerine rahat ulaşım imkanı sağlamaktadır. Grubun İsviçre mirası sayesinde organizasyon yeteneği, ayrıntılara özen gösterileceği, emniyet ve üstün konuk deneyimi garanti edilmektedir.

Uluslararası otel zincirinin sahibi, dünya çapında Raffles, Fairmont ve Swissôtel markaları altında 101 otel ve tesisi bulunan lider global otel şirketlerinden FRHI Holdings Limited'dir. Şirket aynı zamanda Fairmont ve Raffles markalı Rezidansları, Gayrimenkulleri ve lüks özel rezidans kulüp tesislerini yönetmektedir.