DREAMY PILLOWS: SWISSÔTEL HOTELS & RESORTS'TA À LA CARTE SLEEPING

İleri Tüm Haberleri Görüntüleİleri

ZÜRİH, Ağustos 2011

İyi bir gece uykusunun değeri ölçülemez, Swissôtel Hotels & Resorts bu anlayışla her misafirin kendisi için doğru olan yastığı seçmesine olanak tanıyan kişiye özel bir hizmet sunmaktadır. Misafirler evlerinde uzaktayken dahi derin, dinlendirici ve rahatlatıcı bir uyku için alakart yastık menüsündeki çeşitli yastıklarından en beğendikleri kişisel yastıklarını seçebilir.

Swiss Pine yastık rahatlatıcı bir reçine kokusu verir ve baş-boyun çevresinde gece meydana gelen terlemeyi azaltır; ısı kontrollü pamuk kaplı, 1400 g organik buğday ile doldurulmuş buğday yastığı ise sırt ve boyundaki gerginliği azaltır. Boyun destekli yastık optimum basınç dağıtımı sağlayarak boynu, başı ve omuzları destekler ve termo kontrol sunar. Bu üç yastık tipi tüm Swissôtel'lerde mevcuttur; bazı otellerde ise çok daha fazla seçenek bulunmaktadır. Özellikle alerji ve astım rahatsızlıkları bulunan misafirler için tasarlanmış, %100 polyesterden üretilmiş anti alerjenik yastık mevcuttur; yana dönerek yatmayı seven misafirler için ise baş kısmını destekleyen ve omurgalardaki stresi ortadan kaldıran sarılabileceğiniz bir yastık tasarlanmıştır. Ülkeye bağlı olarak tipik yerel yastıkların yanı sıra, son derece yumuşak uyku yüzeyi için yatak örtüleri de mevcuttur.

Misafirlerin seçtiği yastıklar otelin kat hizmetleri personeli tarafından doğrudan odaya gönderilir, ayrıca Swissôtel'in kullanıcı dostu çevrimiçi mağazasından da (www.swissotelathome.com) yastık satın alınabilir; böylece konuklar bu dinlendirici uyku deneyiminin keyfini kendi evlerinde de çıkarabilir.

Swıssôtel Hotels & Resorts

Swissôtel Hotels & Resorts, ödüllü ve benzersiz bir delüks otel grubu olup, ünlü İsviçre konukseverliğini modern tasarım, kişiye özel hizmet, cazibe ve verimlilik ile birleştirmektedir. Popüler kaçamak destinasyonlarında ve şehir merkezlerinde yer alan oteller, iş ve alışveriş bölgelerine rahat ulaşım imkanı sağlamaktadır. Grubun İsviçre mirası sayesinde organizasyon yeteneği, ayrıntılara özen gösterileceği, emniyet ve üstün konuk deneyimi garanti edilmektedir.

Uluslararası otel zincirinin sahibi, dünya çapında Raffles, Fairmont ve Swissôtel markaları altında 101 otel ve tesisi bulunan lider global otel şirketlerinden FRHI Holdings Limited'dir. Şirket aynı zamanda Fairmont ve Raffles markalı Rezidansları, Gayrimenkulleri ve lüks özel rezidans kulüp tesislerini yönetmektedir.