SWISSÔTEL HOTELS & RESORTS 30. YIL DÖNÜMÜ ŞEREFİNE %30 İNDİRİMLİ OTEL FİYATLARI

İleri Tüm Haberleri Görüntüleİleri

ZÜRİH, Nis 2010

Swissôtel Hotels & Resorts'un 30. yıl dönümü şerefine, daha önce uluslararası otel zincirindeki otellerden birinde konaklamış olan konuklar özel bir teşekkür hediyesi kazanıyor: en az 30 gün önceden yapılan rezervasyonlar, Swissôtel Hotels & Resorts'ta geçerli olan en iyi gecelik fiyat üzerinden %30 indirim kazanıyor.

İsviçre kökenli otel zinciri 1980 yılında kurulduğu için, 2010 boyunca aralıksız olarak yıl dönümünü kutluyor. Özel teklif, yıl dönümü şerefine dünya çapındaki 17 ülkede yer alan 28 delüks otelde gerçekleşen çok sayıda etkinlikten biridir. Özel yıl dönümü hediyesi için, 31 Mart 2011 dahil olmak üzere bu tarihe kadar olan seyahat tarihleri için 1 Nisan 2010 ile 31 Aralık 2010 tarihleri arasında www.swissotel.com adresinden çevrimiçi olarak veya telefonla rezervasyon yapılabilir. Teklif, ilgili otellerde müsaitlik durumuna ve ayrıca konuğun daha önce dünya çapındaki Swissôtel'lerden birinde konaklamış olup olmadığına bağlıdır.

Swıssôtel Hotels & Resorts

Swissôtel Hotels & Resorts, ödüllü ve benzersiz bir delüks otel grubu olup, ünlü İsviçre konukseverliğini modern tasarım, kişiye özel hizmet, cazibe ve verimlilik ile birleştirmektedir. Popüler kaçamak destinasyonlarında ve şehir merkezlerinde yer alan oteller, iş ve alışveriş bölgelerine rahat ulaşım imkanı sağlamaktadır. Grubun İsviçre mirası sayesinde organizasyon yeteneği, ayrıntılara özen gösterileceği, emniyet ve üstün konuk deneyimi garanti edilmektedir.

Uluslararası otel zincirinin sahibi, dünya çapında Raffles, Fairmont ve Swissôtel markaları altında 101 otel ve tesisi bulunan lider global otel şirketlerinden FRHI Holdings Limited'dir. Şirket aynı zamanda Fairmont ve Raffles markalı Rezidansları, Gayrimenkulleri ve lüks özel rezidans kulüp tesislerini yönetmektedir.