SWISSÔTEL ZURICH SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞE ODAKLANIYOR VE BUNU YENİ GÖRÜNÜMÜNDE YANSITIYOR

Swissôtel Zürih yenilenmiş sürdürülebilirlik
İleri Tüm Haberleri Görüntüleİleri

Zürih, Mayıs 2010

Şu andan itibaren iş seyahatinde olan talepkar ziyaretçiler ve eğlence amaçlı seyahat edenler arzulanabilecek her şeyi içeren yeni görünüme sahip 347 yenilenmiş misafir odası ve suitin keyfini çıkarabilir. Sürdürülebilirliği arttırmak amacıyla, 2,2 milyon CHF değerinde ek Swissôtel Zürih yatırımı yapılmıştır.

Oerlikon'daki Swissôtel Zürih, cezbedici modern ve çağdaş bir tasarıma sahip yeni bir görünüm yaratmak için kapsamlı bir yenileme çalışmasına tabi tutulmuştur. Uyumlu ve aydınlık misafir odaları yeni gibi görünmekte olup şık bir ambiyans sunmaktadır. Modern, isteğe uyarlanmış mobilyalarla ve bej ve yeşilin tonlarında rahatlatıcı renklerle döşenen odalar şaşırtıcı grafik ayrıntılar içermektedir ve üzerinde incelikle düşünülmüş renk düzeni banyolara ve koridorlara da yansıtılmıştır.

"Örneğin enerji ve ısı kazanım sistemlerinin kurulumu ve yağla ısıtmanın Zürih ve Nord bölgesinin ısıtma sistemi beslemesine dönüştürülmesi gibi çeşitli tedbirler Kyoto Protokolü'nün gerekliliklerini karşılamamamızı sağlamıştır" diyor Swissôtel Zürih Genel Müdürü Marc Ohlendorf. "Bu, misafirlerimize yalnızca modern değil, aynı zamanda tamamen sürdürülebilir bir ürün sunmamıza olanak tanımaktadır."

Bu lüks, birinci sınıf ve üstün otel, 347 misafir odası ve suite ev sahipliği yapmaktadır. Misafirlere rahatlık sağlamak amacıyla iki restoran ile bir lounge ve bar bulunmaktadır. Dialog - fine dining restoranı; Szenario - rahat bistro atmosferine sahip bir restoran ve Edison Lounge & Bar - hem uluslararası hem de yerel misafirlere yönelik bir mekan. Otelin 32. katında yer alan Amrita Spa & Fitness merkezi kentin ve İsviçre Alpleri'nin nefes kesici manzaralarını sunmaktadır. Toplam 19 konferans ve toplantı odası 1.000 kişi kapasiteli olup son teknolojiye sahip ekipmanlar, doğal güneş ışığı ve klima sunmakta olup Zürih genelinde türünün en büyük alanına sahiptir.

Swıssôtel Hotels & Resorts

Swissôtel Hotels & Resorts, ödüllü ve benzersiz bir delüks otel grubu olup, ünlü İsviçre konukseverliğini modern tasarım, kişiye özel hizmet, cazibe ve verimlilik ile birleştirmektedir. Popüler kaçamak destinasyonlarında ve şehir merkezlerinde yer alan oteller, iş ve alışveriş bölgelerine rahat ulaşım imkanı sağlamaktadır. Grubun İsviçre mirası sayesinde organizasyon yeteneği, ayrıntılara özen gösterileceği, emniyet ve üstün konuk deneyimi garanti edilmektedir.

Uluslararası otel zincirinin sahibi, dünya çapında Raffles, Fairmont ve Swissôtel markaları altında 101 otel ve tesisi bulunan lider global otel şirketlerinden FRHI Holdings Limited'dir. Şirket aynı zamanda Fairmont ve Raffles markalı Rezidansları, Gayrimenkulleri ve lüks özel rezidans kulüp tesislerini yönetmektedir.