SWISSÔTEL HOTELS & RESORTS VITALITY PROGRAMINA BAŞLIYOR

İleri Tüm Haberleri Görüntüleİleri

Zürih, Mart 2012

Swissôtel Hotels & Resorts'un yeni etkinlik programı canlılığa olan inancına bağlı kalmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sene açılan yeni Pürovel Spa & Sport'un ardından, Swissôtel misafirlerinin doğal canlılığı ve sağlılığına daha fazla odaklanılmıştır. Bunlar arasında misafirlerin ister odalarında ister spor salonunda ya da açık havada, kendilerini nerede rahat hissettiklerine bağlı olarak yapabilecekleri çeşitli etkinlikler yer almaktadır. Vitality Programı, 2012 yılı boyunca çeşitli aşamalarla uygulanmaktadır.

Öne çıkan özelliklerinden biri misafirlerin spor salonu ekipmanlarının odalarına kurulmasını isteyebilmeleri fırsatıdır. Misafirler verilen talimatlar doğrultusunda denge ve koordinasyon sağlamak, esnekliklerini arttırmak ve kaslarını güçlendirmek için egzersiz topunu, Aero Step aletini, yoga minderlerini, Thera-Band ürünlerini veya Pilates çemberlerini kullanabilir. Aynı şekilde açık havada spor yapmak isteyenler farklı egzersiz seviyelerine yönelik çeşitli mesafeler içeren planlı rotaların gösterildiği özel yürüyüş haritaları ile paralarının karşılığını alabilir. Dünyadaki her Swissôtel tarafından sunulan haftalık etkinlik programında ayrıca rehberli yürüyüş veya koşu turları mevcuttur. Örneğin Swissôtel Zürih bünyesinde bu turlar otelin genel müdürü tarafından yürütülmektedir.

Bu yaz itibariyle, otel zincirinin servis ettiği yemekler çok daha sağlıklı hale gelecektir. Oda servisi menüsünün yanı sıra kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeğinde taze meyveler, düşük kalorili ürünler ve organik olarak yetiştirilen kahve ile desteklenmiş daha fazla sağlıklı ve hafif yemeği seçeneği bulunacaktır. Bu ayrıca konferans ve toplantıların planlanmasına da yansıyacaktır; katılımcılar için hafif ve taze yiyecek-içecek seçeneklerinin bulunduğu canlandırıcı molalar tasarlanacaktır.

"Hepimizin bildiği üzere, sağlıklı bir zihnin sağlıklı bir bedene ihtiyacı vardır; bu nedenle Vitality Programında zihinsel zindeliği unutmadık" açıklamasında bulunuyor Swissôtel Hotels & Resorts'un Faaliyetler bölümü başkan vekili Lilian Roten. "Satranç müsabakaları, Scrabble turnuvaları, Monopoly oyunları ve tavla akşamları misafirlere boş zamanlarında etkileşimde bulunma ve dinlenme olanağı sağlamaktadır."

Swissôtel Vitality Programı, 21 Mart 2012 tarihi itibariyle dünya çapındaki tüm Swissôtel otel zinciri destinasyonlarında bir hafta süreli kampanyayla başlayacaktır; bu kapsamda lobide düzenlenecek aerobikten Zumba dansına kadar çeşitli etkinlikler ve
Swissôtel'in çok katlı binalarının her bir katında "Vertical Challenges" etkinlikleri düzenlenecektir.

Resim yazıları: Canlı bir program canlı Swissôtel ekip üyeleri gerektirmektedir.

Brigita Sepp is Spa Manager at Swissôtel Tallinn/Estonia and was qualified in Elliot 6 World Championship Sailing Competition last year.
Richard Barnwell is Conference & Banqueting Sales Manager and used to be a professional footballer and participant in the UEFA Cup.

Swıssôtel Hotels & Resorts

Swissôtel Hotels & Resorts, ödüllü ve benzersiz bir delüks otel grubu olup, ünlü İsviçre konukseverliğini modern tasarım, kişiye özel hizmet, cazibe ve verimlilik ile birleştirmektedir. Popüler kaçamak destinasyonlarında ve şehir merkezlerinde yer alan oteller, iş ve alışveriş bölgelerine rahat ulaşım imkanı sağlamaktadır. Grubun İsviçre mirası sayesinde organizasyon yeteneği, ayrıntılara özen gösterileceği, emniyet ve üstün konuk deneyimi garanti edilmektedir.

Uluslararası otel zincirinin sahibi, dünya çapında Raffles, Fairmont ve Swissôtel markaları altında 101 otel ve tesisi bulunan lider global otel şirketlerinden FRHI Holdings Limited'dir. Şirket aynı zamanda Fairmont ve Raffles markalı Rezidansları, Gayrimenkulleri ve lüks özel rezidans kulüp tesislerini yönetmektedir.