SWISSÔTEL HOTELS & RESORTS İLE YASTIK SAVAŞI

İleri Tüm Haberleri Görüntüleİleri

ZÜRİH, Ekim 2012

Festival sezonu için Swissôtel Hotels & Resorts, İsviçreli kumaş üreticisi Jakob Schlaepfer ile 01 Aralık 2012 tarihinden itibaren sınırlı bir koleksiyonla çevrimiçi mağaza "Swissotel at home" üzerinden erişilebilecek olan seçkin tasarım yastık koleksiyonunu piyasaya sürecek.
www.swissotelathome.com

Bu son derece seçkin yastık koleksiyonu ile İsviçre kökenine sahip iki ortak, temel olarak iç tasarıma odaklanan işbirliklerinin ilk yıl dönümünü kutlayacak. Örneğin Swissôtel'ler için Jakob Schlaeper tarafından özel olarak tasarlanmış kaliteli duvar kağıtları, Cenevre'daki Swissôtel Métropole'deki odaların ve Osaka, Japonya'daki Swissôtel Nankai'nin Executive Lounge'ında bir süreliğine dekorasyon için kullanılmıştır. Şu anda birçok yeni proje ve yenileme çalışması planlanmaktadır. Yeni yastık koleksiyonu
ortaklaşa tamamlanan projelerin tasarım ve dokularını kapsamakta olup Swissôtel'ler için Jakob Schlaepfer tarafından tasarlanan ve çevrimiçi mağazada satışta olan ipek şalları tamamlayıcı niteliktedir.

St. Gallen'da 1904 yılında örgü tesisi olarak kurulan, kumaş üreticisi Jakob Schlaepfer tarafından her yıl her yıl yaklaşık 3000 tasarım yaratılmaktadır. Bu tasarımlar canlı orijinallikleri ve yenilik arayışları ile öne çıkmaktadır. Haute Couture ve Chanel, Vivien Westwood ve Marc Jacobs gibi tasarımcılara yönelik malzemelerin yanı sıra, 2008 yılından bu yana perdeler, duvar kağıtları ve diğer duvar kaplama malzemeleri üretilmiştir - bu tasarımların bir kısmı modern endüstriyel lazer teknikleri ile üretilmiştir; ancak halen bir kısmı eski tarz iğne işi ile yapılmaktadır; delikli dokular, çiçekli kurdeleler veya payetler titizlikle ve ayrı ayrı olarak elle takılmaktadır.

Swıssôtel Hotels & Resorts

Swissôtel Hotels & Resorts, (www.swissotel.com), ödüllü ve benzersiz bir delüks otel grubu olup ünlü İsviçre konukseverliğini modern tasarım, kişiye özel hizmet, cazibe ve verimlilik ile birleştirmektedir. Popüler kaçamak destinasyonlarında ve şehir merkezlerinde yer alan oteller, iş ve alışveriş bölgelerine rahat ulaşım imkanı sağlamaktadır. Grubun İsviçre mirası sayesinde organizasyon yeteneği, ayrıntılara özen gösterileceği, emniyet ve üstün konuk deneyimi garanti edilmektedir.

Uluslararası otel zincirinin sahibi, dünya çapında Raffles, Fairmont ve Swissotel markaları altında 102 otel ve tesisi bulunan lider global otel şirketlerinden FRHI Holdings Limited'dir. Şirket aynı zamanda Fairmont ve Raffles markalı Rezidansları, Gayrimenkulleri ve lüks özel rezidans kulüp tesislerini yönetmektedir.