ORTA DOĞU'YA AÇILMA: SWISSÔTEL HOTELS & RESORTS, BAE DUBAI'DE YENİ DELÜKS OTELİNİ AÇIYOR

ORTA DOĞU'YA AÇILMA
İleri Tüm Haberleri Görüntüleİleri

ZÜRİH, Eylül 2012

Swissôtel Hotels & Resorts, Orta Doğu'nun kutsal Mekke kentindeki ilk oteli açtıktan sonra, bölgeye başka bir delüks otel ekliyor: Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki Swissôtel Jadaf Dubai. Otelin 2016 başlarında açılması gerekiyor.

Dubai Havaalanı'na beş dakika uzaklıkta yer alan, Al Jadaf bölgesindeki yeni inşa edilen Swissôtel, 3 otel, rezidans, hizmet sunulan daireler, satış tesisleri ve eğlence tesislerinden oluşan karışık kullanımlı bir binada delüks bir otel olmayı amaçlamaktadır. Jadaf semti, Latifa Hastanesi ve şu anda Sağlık Hizmetleri Şehri’nin bir uzantısı olacak olanOrta Doğu’nun en büyük Çocuk hastanesi yakınlarında ve Officers Club’un hemen yanında bulunuyor.

Al Jadaf, Dubai Mall, Dubai Uluslararası Finans Merkezi, Dünya Ticaret Merkezi, Dubai Festival Şehri ve Sağlık Hizmetleri Şehri’den birkaç dakika uzaklıkta, stratejik bir konuma sahiptir. Swissôtel’in kardeş oteli Raffles Dubai ve Sağlık Hizmetleri Şehri semti Sheikh Zayed Yolu üzerinde bulunmaktadır.

Modern ve çağdaş otel, 280‘i aşkın oda ve suit, bir tüm gün yemek restoranı, açık hava alanları bulunan üç spesiyalite restoranı ve Purovel Spa içerecek ve Emirati mimari özellikleri ile yapılacak. Toplantı, konferans ve balo salonu tesisleri, tamamı 1600 m2, otelin olanaklarını tamamlayacak.

"Dubai uzun zamandır hedeflediğimiz listenin başlarında yer alıyordu" diyor Swissôtel Hotels & Resorts'un Başkanı Meinhard Huck. "Halihazırda büyük bir konaklama tesisi bulunmasına rağmen, ziyaretçi sayısındaki artış nedeniyle seçkin otel ihtiyacı halen devam ediyor. Bu, bölgedeki büyümemiz için önemli bir ek adımdır”.

Swissôtel Hotels & Resorts, stratejik bir konumda gelecek için canlı bir eğlence destinasyonu oluşturarak Dubai’de eğlence ve iş deneyimlerini güçlendirme vizyonuna sahip olan bir inşaat, yönetim ve yatırım şirketi olan Aabar Tesisleri ile işbirliği yapmaktan memnuniyet duymaktadır.

Aabar Properties'in CEO'su Khalifa Al Mehairi şunları dile getiriyor: "Swissôtel'le ortaklık yürütmekten son derece mutluyuz. Konaklama ve eğlence sektörlerinde girişimde bulunmak Aabar Properties'in uzun vadeli stratejilerinin daima bir parçası olmuştur ve Swissôtel Hotels & Resorts ile yaptığımız bu güçlü ortaklık sayesinde Abu Dabi'deki girişimlerimiz ve yatırımlarınızın yanında Dubai'de de varlık göstermekten mutluluk duyuyoruz. Swissôtel gibi uluslararası markalarla işbirliği yapmak, uzun vadeli stratejilerimizi gerçekleştirmede bağlılık ve gücün göstergesidir."

Swıssôtel Hotels & Resorts

Swissôtel Hotels & Resorts, (www.swissotel.com), ödüllü ve benzersiz bir delüks otel grubu olup, ünlü İsviçre konukseverliğini modern tasarım, kişiye özel hizmet, cazibe ve verimlilik ile birleştirmektedir. Popüler kaçamak destinasyonlarında ve şehir merkezlerinde yer alan oteller, iş ve alışveriş bölgelerine rahat ulaşım imkanı sağlamaktadır. Grubun İsviçre mirası sayesinde organizasyon yeteneği, ayrıntılara özen gösterileceği, emniyet ve üstün konuk deneyimi garanti edilmektedir.

Uluslararası otel zincirinin sahibi, dünya çapında Raffles, Fairmont ve Swissôtel markaları altında 102 otel ve tesisi bulunan lider global otel şirketlerinden FRHI Holdings Limited'dir. Şirket aynı zamanda Fairmont ve Raffles markalı Rezidansları, Gayrimenkulleri ve lüks özel rezidans kulüp tesislerini yönetmektedir.