SWISSÔTEL HOTELS & RESORTS'TA YAZ FIRSATI: KONUKLAR DÜNYA ÇAPINDA %20 İNDİRİMİN KEYFİNİ ÇIKARIYOR

İleri Tüm Haberleri Görüntüleİleri

ZURICH, Haziran 2011

Swissôtel Hotels & Resorts, 5 kıta üzerindeki 16 ülkede yer alan 29 delüks otelinde misafirlerine günün en uygun fiyatı üzerinden %20 indirim sağlayan Yaz Fırsatı konseptini sunuyor. www.swissotel.com/, seyahat acenteleri veya üçüncü taraf kanalları üzerinden yapılan oda rezervasyonlarında %20 indirim sağlanmaktadır; ancak Swissôtel'in web sitesi üzerinden yapılan rezervasyonlarda ek olarak ücretsiz oda yükseltme ve geç çıkış imkanları tanınmaktadır.

01 Temmuz - 31 Ağustos 2011 tarihleri arasında mükemmel alışveriş olanaklarına ve görülmeye değer birçok yere sahip olan hareketli kentler, dünya çapındaki herhangi bir Swissôtel tesisinde konukları yazın keyfini özel bir şekilde çıkarmaya davet ediyor. Yaz Fırsatına vergiler ve hizmet bedelleri dahil değildir. Further
information under https://www.swissotel.com/offers/

Swıssôtel Hotels & Resorts

Swissôtel Hotels & Resorts, ünlü İsviçre misafirperverliğini çağdaş tasarım, kişiye özel hizmet, cazibe ve verimlilikle birleştiren ödüllü ve benzersiz bir delüks otel grubudur. Popüler kaçamak destinasyonlarında ve şehir merkezlerinde yer alan oteller, iş ve alışveriş bölgelerine rahat ulaşım imkanı sağlamaktadır. Grubun İsviçre mirası sayesinde organizasyon yeteneği, ayrıntılara özen gösterileceği, emniyet ve üstün konuk deneyimi garanti edilmektedir.

Uluslararası otel zincirinin sahibi, dünya çapında Raffles, Fairmont ve Swissôtel markaları altında 101 otel ve tesisi bulunan lider global otel şirketlerinden FRHI Holdings Limited'dir. Şirket aynı zamanda Fairmont ve Raffles markalı Rezidansları, Gayrimenkulleri ve lüks özel rezidans kulüp tesislerini yönetmektedir.