SWISSÔTEL HOTELS & RESORTS'UN SEZONA ÖZEL FIRSATI İLE MİSAFİRLER %20 TASARRUF EDİYOR

İleri Tüm Haberleri Görüntüleİleri

ZÜRİH, Kasım 2011

Bu kıştan yararlanmak için Swissôtel Hotels & Resorts'un misafirleri yakın zamanda duyurulan Sezona Özel fırsattan faydalanabilir: 12 Aralık 2011 ila 05 Şubat 2012 tarihleri arasında, en az 2 gecelik konaklamalar için günün en uygun fiyatı üzerinden %20 indirim sunulmaktadır.

Sezona Özel fırsat Kasım 2011'in ortalarından itibaren rezerve edilebilir olup uluslararası otel zincirinin tüm otellerinde geçerlidir; bu da beş kıta üzerindeki 16 ülkede yer alan 28 delüks otel anlamına gelmektedir. Oda rezervasyonları İnternet üzerinden www.swissotel.com adresi kullanılarak veya seyahat acentesi aracılığıyla yapılabilir. Fuar ve kongre tarihleri kapsam dışındadır; vergi uygulaması ülkeye bağlıdır.

Swıssôtel Hotels & Resorts

Swissôtel Hotels & Resorts, ödüllü ve benzersiz bir delüks otel grubu olup, ünlü İsviçre konukseverliğini modern tasarım, kişiye özel hizmet, cazibe ve verimlilik ile birleştirmektedir. Popüler kaçamak destinasyonlarında ve şehir merkezlerinde yer alan oteller, iş ve alışveriş bölgelerine rahat ulaşım imkanı sağlamaktadır. Grubun İsviçre mirası sayesinde organizasyon yeteneği, ayrıntılara özen gösterileceği, emniyet ve üstün konuk deneyimi garanti edilmektedir.

Uluslararası otel zincirinin sahibi, dünya çapında Raffles, Fairmont ve Swissôtel markaları altında 101 otel ve tesisi bulunan lider global otel şirketlerinden FRHI Holdings Limited'dir. Şirket aynı zamanda Fairmont ve Raffles markalı Rezidansları, Gayrimenkulleri ve lüks özel rezidans kulüp tesislerini yönetmektedir.