WARHOL MU VİYENA MI? - SWISSÔTEL LE PLAZA, BASEL İKİ HEYECAN VERİCİ “SANAT PAKETİ” SUNUYOR

Sanat Paketi Le Plaza, Basel Andy Warhol sergisi
İleri Tüm Haberleri Görüntüleİleri

ZÜRİH, Eyl 2010

Kültürel Basel şehri, önümüzdeki aylarda sanat tutkunları için mükemmel bir yere dönüşüyor. Ren kıyısındaki şehirde bulunan yaklaşık 40 müzeden ikisinde olağanüstü eserler sanatseverleri bekliyor: Kunstmuseum Basel büyük bir Andy Warhol sergisi düzenliyor ve Fondation Beyeler'de Viyana Modern Çağını konu alan muhteşem bir temaya sahip “Wien 1900” sergisi görücüye çıkıyor. Swissôtel Le Plaza bu etkinlikler için özel bir paket sunuyor.

Until 23 Ocak 2011, the Kunstmuseum Basel is showing “Andy Warhol - The Early Sixties”, featuring paintings and drawings from 1961 - 1964, the artist's most important creative period. Bu yıllarda, Warhol bireysel görsel dilini daha medya odaklı bir dile dönüştürerek, mekanik prosesler kullanmak suretiyle kolektif imaj materyalleri üretti.

Fondation Beyeler, 16 Ocak 2011 tarihine kadar Viyana Modern Çağı (1890 – 1910) hakkında "Wien 1900" adı verilen önemli bir sergi düzenliyor. Sergide Gustav Klimt'in süslemelerle bezenmiş ünlü çalışmaları, Egon Schiele ve Oskar Kokoschka'nın vücut tasvirleri, ayrıca diğer sanatçıların, mimarların ve mobilya tasarımcılarının çalışmaları yer alıyor.

Swissôtel Le Plaza, Basel imzalı "Sanat Paketi" dahilinde hafta sonu iki kişilik bir gece konaklama, açık büfe kahvaltı ve yukarıdaki sergilerden birine iki bilet bulunuyor. Pakete ayrıca pürovel spor ve egzersiz merkezine giriş imkanı ve Basel kentindeki tüm toplu taşıma araçlarına ücretsiz erişim olanağı sağlayan kişi başına bir Seyahat Bileti de dahildir. "Sanat Paketi" gecelik fiyatları, kişi başına gecelik 122,50 CHF'den başlamaktadır ve 16 Ocak 2011 tarihine kadar, müsaitlik durumuna göre geçerli olmak kaydıyla tüm hafta sonları için hemen rezervasyon yapılabilir. Paket için Swissôtel Le Plaza, Basel aracılığıyla www.swissotel.com/basel/ adresinden veya +41 (0) 61 555 3731 numarasını arayarak rezervasyon yapılabilir.

Swıssôtel Hotels & Resorts

Swissôtel Hotels & Resorts, ödüllü ve benzersiz bir delüks otel grubu olup, ünlü İsviçre konukseverliğini modern tasarım, kişiye özel hizmet, cazibe ve verimlilik ile birleştirmektedir. Popüler kaçamak destinasyonlarında ve şehir merkezlerinde yer alan oteller, iş ve alışveriş bölgelerine rahat ulaşım imkanı sağlamaktadır. Grubun İsviçre mirası sayesinde organizasyon yeteneği, ayrıntılara özen gösterileceği, emniyet ve üstün konuk deneyimi garanti edilmektedir. 

 

Uluslararası otel zincirinin sahibi, dünya çapında Raffles, Fairmont ve Swissôtel markaları altında 101 otel ve tesisi bulunan lider global otel şirketlerinden FRHI Holdings Limited'dir. Şirket aynı zamanda Fairmont ve Raffles markalı Rezidansları, Gayrimenkulleri ve lüks özel rezidans kulüp tesislerini yönetmektedir.