SWISSÔTEL RESORT PHUKET: SWISSÔTEL HOTELS & RESORTS'UN ASYA'DAKİ İLK RESORT TESİSİ

Swissôtel Resort Phuket yeniden markalaşma
İleri Tüm Haberleri Görüntüleİleri
PDF’i İndirin

ZÜRİH, Mart 2012

Swissôtel Hotels & Resorts, Phuket'teki ilk tesisini portföyüne eklemek üzere. Uluslararası otel grubu, 01 Nisan 2012 tarihinde Swissôtel Resort Phuket olarak yeni marka ismine sahip olacak Kamala Beach'teki mevcut Courtyard by Marriott'un yönetimini devralmıştır. Bu otel, grubun Tayland'daki üçüncü tesisi ve Güneydoğu Asya'nın ilk resort tesisi olacaktır.

Phuket Uluslararası Havaalanı'na yalnızca 30 dakika mesafede yer alan Kamala Beach, Phuket'in batısında bulunmakta olup Andaman Denizi'ne bakmaktadır ve adadaki en bilinen resort destinasyonlarından biridir. Resort, bir ila üç yatak odalı, mükemmel döşenmiş 180 suite ev sahipliği yapmaktadır. Talepkar modern ziyaretçilere göre tasarlanan suitlerin her biri ayrı oturma odası ve özel balkon içermektedir. Resortun çevresindeki kapalı körfez ve ormanlarla kaplı tepeler tesisi dinlendirici bir deneyim arayışında olan, hem eğlence hem de iş amaçlı seyahat eden misafirler için mükemmel bir seçenek haline getirmektedir.

Tesis; lagün tarzı bir havuz, spa ve spor salonu, çocuklu aileler için eğlence kulübü ve bir dizi dinlence etkinliği gibi çeşitli olanaklar sunmaktadır. Konuklar resortun konforunda dinlenebilir, yakınlardaki görülmeye değer yerleri ziyaret edebilir, Kamala Beach'teki su sporları olanaklarının keyfini çıkarabilir ya da yalnızca bölgenin nefes kesici manzaralarını seyredebilir. Sekiz çok amaçlı toplantı odası ve bir dinlenme alanı sunan Swissôtel Resort Phuket, 450 m2 genişliğinde konferans kapasitesine sahip olup en fazla 150 kişilik kurumsal toplantılar veya etkinlikler için idealdir.

"Phuket, Tayland'ın en çok ziyaret edilen bölgelerinden biridir ve yıllar boyunca Bangkok bünyesindeki iki otel işletmesinin ardından nihayet Asya'daki ilk resort tesisimizi açıyoruz. Bu proje bölgedeki varlığımızı güçlendirecek ve büyüme stratejilerimizi tamamlayıcı nitelikte olacaktır" diyor Swissôtel Hotels & Resorts'un Başkanı Meinhard Huck.

Swıssôtel Hotels & Resorts

Swissôtel Hotels & Resorts, ödüllü ve benzersiz bir delüks otel grubu olup, ünlü İsviçre konukseverliğini modern tasarım, kişiye özel hizmet, cazibe ve verimlilik ile birleştirmektedir. Popüler kaçamak destinasyonlarında ve şehir merkezlerinde yer alan oteller, iş ve alışveriş bölgelerine rahat ulaşım imkanı sağlamaktadır. Grubun İsviçre mirası sayesinde organizasyon yeteneği, ayrıntılara özen gösterileceği, emniyet ve üstün konuk deneyimi garanti edilmektedir.

Uluslararası otel zincirinin sahibi, dünya çapında Raffles, Fairmont ve Swissôtel markaları altında 101 otel ve tesisi bulunan lider global otel şirketlerinden FRHI Holdings Limited'dir. Şirket aynı zamanda Fairmont ve Raffles markalı Rezidansları, Gayrimenkulleri ve lüks özel rezidans kulüp tesislerini yönetmektedir.