SWISSÔTEL THE STAMFORD, SİNGAPUR'DA FIFTEEN RESTAURANT VE DİĞER GURME GÖZDELER YAKINDA

Chefs with Altitude Jamie Oliver Foundation
İleri Tüm Haberleri Görüntüleİleri

ZÜRİH, Ağustos 2011

Bu yıl, Swissôtel The Stamford, Singapur'da düzenlenecek olan "Chefs with Altitude" gurme festivalinin ana teması Restaurant FIFTEEN: Jamie Oliver tarafından kurulan ve günümüzde Jamie Oliver Foundation tarafından yönetilen tanınmış Londra restoranının mutfak ekibi, 23 – 29 Ekim 2011 tarihleri arasında, otelin 70. katında yer alan ve aynı tarihlerde 10. yıl dönümünü kutlayan Equinox restoranda misafirlere keyifli anlar yaşatacak. Festivale ayrıca 3 Michelin yıldızına sahip şef Bruno Menard, şampiyon kokteyl hazırlayıcısı Richard Gillam ve uluslararası DJ'ler katılacak.

FIFTEEN, 2002 yılından bu yana, 2002'de yapılan açılışından itibaren dünya çapında ün kazanmıştır. FIFTEEN'in konsepti sokaklardan işsiz gençlerin alınması ve onlara eğitim vererek bu gençler için daha iyi bir gelecek sunma ve aynı zamanda yetenekli yeni şefleri keşfetme anlayışına dayanmaktadır. "Ekibi, Londra'dan "Chefs with Altitude"a getirebildiğimiz için son derece mutluyuz" diyor Swissôtel The Stamford, Singapur Yiyecek-İçecek Servisi Müdürü Nigel Moore. “The philosophy and social responsibility behind this culinary institution are impressive.
Guests will certainly be delighted with the Italian dishes prepared by these young, creative people.”

Bu gurme haftasının bir diğer gözde ismi ise misafirlere otelin şık ve seçkin JAAN restoranında keyifli anlar yaşatacak olan 3 Michelin yıldızlı şef Bruno Menard. Fransız şef kariyerine Nantes'teki Domaine d'Orvault ile başlamış olup 1995 yılında Japonya'ya taşınmadan önce çeşitli
Michelin yıldızlı restoranlarda çalışarak devam etmiştir. Şu anda Tokyo'nun Ginza bölgesindeki kendine ait restoranı L'Osier'de son derece başarılı "neo-klasik" yemekler hazırlamaktadır.

Richard Gillam'ın hayatının odak noktası kokteyllerdir: Bu yıldız barmen 2010 yılından bu yana Swissôtel'in Equinox Complex'inde faaliyet göstermekte olup kokteyl hazırlama becerisi ile aralarında 2010 Diageo World Class Championship de bulunan sayısız ödül kazanmıştır. "Chefs with Altitude" boyunca
Gillam, kokteyl tutkunlarına dört gün süreyle tüm Martini ve Mojito çeşitlerini içeren dersler verecektir.

Ayrıca geceleri partiye katılmak isteyenler için DJ Aaron Ross, DJ Hallex, DJ Niels van Gogh ve DJ Tanja la Croixs gibi uluslararası düzeyde tanınmış DJ'ler hem otelin helikopter sahasında hem de New Asia gece kulübünde enerjik bir atmosfer sunacaktır.

Program ve fiyatlar hakkında daha fazla bilgi almak isteyen misafirler +65 6837 3322 numarasını arayarak veya reservations@equinoxcomplex.com adresini kullanarak iletişime geçebilir.

Swıssôtel Hotels & Resorts

Swissôtel Hotels & Resorts, ünlü İsviçre misafirperverliğini çağdaş tasarım, kişiye özel hizmet, cazibe ve verimlilikle birleştiren ödüllü ve benzersiz bir delüks otel grubudur. Popüler kaçamak destinasyonlarında ve şehir merkezlerinde yer alan oteller, iş ve alışveriş bölgelerine rahat ulaşım imkanı sağlamaktadır. Grubun İsviçre mirası sayesinde organizasyon yeteneği, ayrıntılara özen gösterileceği, emniyet ve üstün konuk deneyimi garanti edilmektedir.

Uluslararası otel zincirinin sahibi, dünya çapında Raffles, Fairmont ve Swissôtel markaları altında 101 otel ve tesisi bulunan lider global otel şirketlerinden FRHI Holdings Limited'dir. Şirket aynı zamanda Fairmont ve Raffles markalı Rezidansları, Gayrimenkulleri ve lüks özel rezidans kulüp tesislerini yönetmektedir.