Swissôtel Hotels & Resorts'da Çocuklarla Dünya Seyahati

Swissotel'de Çocuklarla Seyahat
İleri Tüm Haberleri Görüntüleİleri
PDF’i İndirin

Singapur, Nisan 2013

Ailenizle birlikte bir tatil planlamak, iki kişilik romantik bir kaçamaktan çok daha tatminkar olabilir. Swissôtel Hotels & Resorts, her yaştan çocuğun katılımını sağlayan otellerinde ailelere birçok eğlenceli aktivite sunmaktadır. Ayrıca bu otellerde konaklayan misafirler, yaşa göre tasarlanmış oyuncaklar, oyunlar, dekorasyonlar ve yemek seçenekleri sunan Çocuk Odası konseptini keşfedebilir.

Mart 2013'te açılan Swissotel Goa, Hindistan, grubun Hindistan'daki en yeni tesisi ve ilk resortudur. Popüler Calangute Beach’de yer alan resort, Kuzey Goa’nın en önemli yemek ve eğlence alanına da bir kaç dakika yürüme mesafesindedir. Harika bir tropik bahçe ve havuz çevresinde 135 çağdaş oda sunan Swissotel Goa aileler için mükemmel bir inziva yeridir. Çocuklar, 4 ila 14 yaşlarındaki çocuklar için uygun çeşitli oyunların ve aktivitelerin sunulduğu çocuk kulübünün keyfini çıkarabilir. En az iki gece için çocuklarıyla birlikte seyahat eden misafirler, resortun sunduğu 'Irresistible Package' fırsatından yararlanabilir. Bu fırsata günlük iki kişilik ücretsiz kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği ile çocuklar için indirimli yiyecek içecek ikramları ve ayrıca ücretsiz çocuk kulübü kullanımı dahildir. Paket 30 Eylül 2013 tarihine kadar kullanılabilir.

Swissotel Resort Phuket, Tayland pitoresk Kamala Beach'in kenarında yer almakta olup bünyesindeki 34 m² ila 95 m² genişliğindeki bir ila üç yatak odalı 180 geniş suit sayesinde aileler için mükemmel bir kaçamaktır. Ayrıca resortta çocuklara yönelik oyunların, sanat çalışmalarının, el işlerinin ve filmlerin sunulduğu oyun ve eğlence alanı Kids World bulunmaktadır. Yakın zamanda TripAdvisor 2013 Travellers' Choice Award tarafından "Tayland'daki En İyi 10 Aile Oteli" ödülünü alan Swissôtel Resort Phuket, minimum iki gecelik konaklamalar için Günün En Uygun Fiyatı üzerinden %10 indirim içeren Aile Kaçamağı Paketi fırsatını sunmaktadır. Ayrıca bu pakete çocuklar için ücretsiz ekstra yatak, kahvaltı ve pizza yapım dersi dahildir. Paket, 30 Haziran 2013 tarihine kadar kullanılabilir.

Wohnstube at Swissotel Dresden, Almanya'da servis edilen pazar brunch'ı yetişkinler için İsviçre fondüsünden Quarkkeulchen kreplerine kadar çeşitli leziz İsviçre lezzetleri sunmaktadır. Annenin Sandviç Kutusu (Muttis Brotbüchse) veya Mole's Molehill (der kleine Maulwurfshügel) gibi isimlere sahip geleneksel yemekler, daha genç misafirlere yönelik olup odada yemek servisi menüsünde yer alan birçok ilginç yemekten yalnızca birkaçıdır. Ayrıca çocuklar Kids Lounge'ta vakit geçirirken, ebeveynler pazar brunch'larının keyfini çıkarabilir. Çocuklara yönelik el sanatları bölümü gibi birçok aktivite mevcuttur ve bu sırada çocuklar uzman bakıcıların gözetiminde olacaktır.

Swissotel Grand Efes İzmir Ege Denizi kıyısındaki Kordon’un fevkalade manzaralarını sunan 12.000 m² düzenlenmiş bahçelere sahiptir. Dinlendirici bir kaçamak için tasarlanan Aile Paketi ile misafirler şehir yaşamının koşturmasından uzaklaşabilir. Pakete 12 yaşın altındaki çocuklara yönelik Aile Odasında ücretsiz konaklama ve Demiryolu Müzesi, Atatürk Müzesi, Oyuncak Müzesi ziyaretleri ve rehber hizmeti içeren yarım günlük şehir turu dahildir.

Şehrin en uzun binası olan Swissotel Tallinn, Estonya korunmuş kent merkezi ile eğlence, kültür ve alışveriş bölgesine birkaç dakika uzaklıktadır. Her pazar Café Swiss'te servis edilen brunch, özel olarak tasarlanmış yiyecekleri ile çocuklara yöneliktir. Çocuklar mini hotdog'lar, mini burgerler ve tavuk şişin yanı sıra, şeflerin yardımıyla kendi dondurmalarını süsleme olanağının keyfini çıkarabilir. Çocukların vakit geçirebilmesi için el işleri ve çizim istasyonlarının yanı sıra göstericiler ve palyaçolar mevcuttur.

Misafirler, dünya çapındaki Swissotel tesislerinde, aileler için tasarlanmış çeşitli hizmetler sunan Çocuk Odası konseptini görmekten memnuniyet duyacaktır. Bebekler, çocuklar ve gençler olmak üzere üç farklı yaş grubuna yönelik bu konseptte misafirler odalarında yumuşak oyuncaklar, çizgi filmler, masa oyunları, kitaplar veya Nintendo Wiis setleri bulabilir. Daha küçük çocukları olan misafirlere yönelik olarak çocuk yatağı, puset, mama sandalyeleri, taşınabilir bebek monitörleri ve canlı renklere sahip yatak çarşafları mevcuttur. Rahatlık sağlamak amacıyla Çocuk Odasından yetişkinlerin odasına doğrudan bağlantı sağlanabilir ya da odalar yan yana yer alabilir; talep üzerine bebek bakım hizmetleri sağlanabilir.

Swissotel Çocuk Odası hakkında daha fazla bilgiye ve paket ayrıntılarına www.swissotel.com adresi üzerinden ulaşabilirsiniz. Hüküm ve koşullar geçerlidir.

SWISSÔTEL HOTELS & RESORTS

Swissôtel Hotels & Resorts, (www.swissotel.com), ödüllü ve benzersiz bir delüks otel grubu olup, ünlü İsviçre konukseverliğini modern tasarım, kişiye özel hizmet, cazibe ve verimlilik ile birleştirmektedir. Popüler kaçamak destinasyonlarında ve şehir merkezlerinde yer alan oteller, iş ve alışveriş bölgelerine rahat ulaşım imkanı sağlamaktadır. Grubun İsviçre mirası sayesinde organizasyon yeteneği, ayrıntılara özen gösterileceği, emniyet ve üstün konuk deneyimi garanti edilmektedir.

Uluslararası otel zincirinin sahibi, dünya çapında Raffles, Fairmont ve Swissôtel markaları altında 102 otel ve tesisi bulunan lider global otel şirketlerinden FRHI Holdings Limited'dir. Şirket aynı zamanda Fairmont ve Raffles markalı Rezidansları, Gayrimenkulleri ve lüks özel rezidans kulüp tesislerini yönetmektedir.