OLAĞANÜSTÜ HİZMET KALİTESİ KENDİNİ GÖSTERİYOR: SWISSÔTEL HOTELS & RESORTS BİRÇOK ÖDÜLÜ SİLİP SÜPÜRÜYOR

İleri Tüm Haberleri Görüntüleİleri

ZÜRİH, Ekim 2010

World Travel Awards ödül töreninde verilen "Asya'nın Önde Gelen İş Oteli Markası" ödülü, son birkaç haftada ödül yağmuruna tutulan Swissôtel Hotels & Resorts için bir taçlandırma anıydı. İsviçre kökenli uluslararası otel zinciri, en az sekiz World Travel Awards ödülü dahil olmak üzere birçok prestijli ödül ile dünya çapında onurlandırıldı. Yıllar boyunca istikrarlı ve benzersiz hizmet kalitesi, ilgi çekici modern tasarım ve cömert İsviçre misafirperverliği, Swissôtel Hotels & Resorts'u beş kıtadaki 16 ülkede başarıyla götüren unsurlardır.

Zincirin tamamına verilen "Asya'nın Önde Gelen İş Oteli Markası" ödülünün yanı sıra, aşağıda yer alan delüks oteller de World Travel Awards'ta ünleri ile öne çıkmıştır: Estonya'nın önde gelen oteli olarak Swissôtel Tallinn; Rusya'nın önde gelen oteli olarak Swissôtel Krasnye Holmy, Moskova; Japonya'nın önde gelen iş oteli olarak Swissôtel Nankai, Osaka; Çin'in önde gelen iş oteli olarak Swissôtel Grand Şanghay ve Asya ve Singapur'un önde gelen şehir oteli olarak Swissôtel The Stamford, Singapur. "Yaklaşık 183.000 seyahat ve turizm uzmanı arasında gerçekleştirilen bağımsız bir ankete dayalı World Travel Awards, seyahat endüstrisinin Oscar ödülleri niteliğindedir ve biz böylesi önemli ödülleri almaktan son derece mutluyuz" diyor Swissôtel Hotels & Resorts'un Başkanı Meinhard Huck. "Dünya çapındaki Swissôtel'lerde yaşatılan "Mükemmellik Tutkusu" sloganımızı doğruluyorlar."

World Travel Awards'a ek olarak, Swissôtel The Stamford, Singapur yakın zamanda en iyi oteli dalında TTG Asia Award ödülünü kazandı ve ardından World Luxury Award ödülü aldı; Swissôtel Krasnye Holmy, Moskova, Moskova'un en dinamik konferans oteli olarak Russian Business Travel ve MICE Award ödüllerini aldı; Swissôtel Chicago başarılı toplantıları ile American Pinnacle Award ödülünü aldı, Swissôtel The Howard, London ise British Baking Industry yenilikçilik ödülünü almanın gururunu yaşadı.

Swissôtel Hotels & Resorts, gelecek yılın başarında verilecek olan 2010 German Design Prize ödülüne aday gösterildi.

Swıssôtel Hotels & Resorts

Swissôtel Hotels & Resorts, ödüllü ve benzersiz bir delüks otel grubu olup, ünlü İsviçre konukseverliğini modern tasarım, kişiye özel hizmet, cazibe ve verimlilik ile birleştirmektedir. Popüler kaçamak destinasyonlarında ve şehir merkezlerinde yer alan oteller, iş ve alışveriş bölgelerine rahat ulaşım imkanı sağlamaktadır. Grubun İsviçre mirası sayesinde organizasyon yeteneği, ayrıntılara özen gösterileceği, emniyet ve üstün konuk deneyimi garanti edilmektedir.

Uluslararası otel zincirinin sahibi, dünya çapında Raffles, Fairmont ve Swissôtel markaları altında 101 otel ve tesisi bulunan lider global otel şirketlerinden FRHI Holdings Limited'dir. Şirket aynı zamanda Fairmont ve Raffles markalı Rezidansları, Gayrimenkulleri ve lüks özel rezidans kulüp tesislerini yönetmektedir.