SWISSÔTEL HOTELS & RESORTS'TA ÇOCUK ODASI: ÇOCUKLAR VE YENİ GENÇLER İLE SEYAHAT ARTIK ÇOCUK OYUNCAĞI

Swissôtel Hotels & Resorts Çocuk Odası
İleri Tüm Haberleri Görüntüleİleri

ZURICH, Haziran 2010

Swissôtel Hotels & Resorts, ebeveynlerin çocuklarla daha kolay seyahat etmesini sağlamak üzere Çocuk Odası fikrini geliştirdi: Uluslararası otel zinciri şimdi odaları üç farklı yaş grubuna göre düzenleyerek odaların bebekler, küçük çocuklar ve erken gençlik dönemindeki misafirlerin ihtiyaçlarını daha etkin bir şekilde karşılamasını sağlıyor. Bu hizmet, pelüş oyuncaklar ve çocuk menülerinden Nintendo Wii konsollarına ve IPod docking istasyonlarına kadar farklı olanaklar sağlıyor.

Odalarda 5 yaşından küçük misafirler için beşik veya çocuk yatağı, bebek arabası, yumuşak oyuncaklar ve bebekler için araba koltuğunun yanı sıra canlı renklerde çarşaf, çocuk menüsü, portatif bebek telsizi, kitaplar ve priz emniyetleri sunuluyor. Ayrıca 6 - 12 yaşları arasındaki biraz daha büyük çocuklar için ailelere yönelik masa oyunları, sıcak çikolata, minibarda sağlıklı içecekler ve atıştırmalıklardan oluşan seçenekler, yaşlarına uygun DVD'ler ve okuyabilecekleri çizgi romanlar bulunuyor. Dünyanın dört bir yanındaki Swissôtel tesislerinde, 13 - 18 yaş arası gençlerin tatilde kendi ilgi alanlarına odaklanıp boş vakitlerini gönüllerince değerlendirmek istedikleri düşünülerek, Nintendo Wii ve IPod docking istasyonu gibi modern elektronik cihazların yanı sıra dergiler, Trivial Pursuit ya da Scotland Yard gibi oyunlar ve bir dizi heyecan verici DVD sağlanıyor. Genç misafirler bu sayede boş vakitlerini ebeveynlerinin gözetimi olmadan makul bir şekilde geçirebilir.

Swissôtel'deki Çocuk Odalarının birçoğu doğrudan ebeveynlerin odasına açılan bir kapıya sahiptir ya da ebeveyn odasının hemen bitişiğindedir, ayrıca talep üzerine bebek bakım hizmeti sunulur. Swissôtel Çocuk Odası hizmeti, çocukların hoşça vakit geçirmesini garanti etmekle kalmaz, ebeveynlerin de dinlenip keyifli bir konaklama deneyimi yaşamasını sağlar.

Swissôtel Çocuk Odası hizmeti hakkında daha fazla bilgi için www.swissotel.com adresine bakabilirsiniz. 

Swıssôtel Hotels & Resorts

Swissôtel Hotels & Resorts, ödüllü ve benzersiz bir delüks otel grubu olup, ünlü İsviçre konukseverliğini modern tasarım, kişiye özel hizmet, cazibe ve verimlilik ile birleştirmektedir. Popüler kaçamak destinasyonlarında ve şehir merkezlerinde yer alan oteller, iş ve alışveriş bölgelerine rahat ulaşım imkanı sağlamaktadır. Grubun İsviçre mirası sayesinde organizasyon yeteneği, ayrıntılara özen gösterileceği, emniyet ve üstün konuk deneyimi garanti edilmektedir. 

Uluslararası otel zincirinin sahibi, dünya çapında Raffles, Fairmont ve Swissôtel markaları altında 101 otel ve tesisi bulunan lider global otel şirketlerinden FRHI Holdings Limited'dir. Şirket aynı zamanda Fairmont ve Raffles markalı Rezidansları, Gayrimenkulleri ve lüks özel rezidans kulüp tesislerini yönetmektedir.