SWISSÔTEL HOTELS & RESORTS'A INVESTORS IN PEOPLE (IPP) SERTİFİKASI

İleri Tüm Haberleri Görüntüleİleri

ZÜRİH, Ağustos 2012

Şirketin "İnsanlarımıza değer katmak" temelli insan kaynakları felsefesini bir sonraki düzeye taşımak amacıyla Swissôtel Hotels & Resorts, farklı değerlendirmelerle testten geçirme aşamaları ile insan kaynakları yönetim uygulamaları zorladı ve şimdi sonuçları topluyor: Swiss kökenlerine sahip uluslararası otel zinciri, dünya genelindeki otel faaliyetleri ve Zürih‘deki şirket merkezi için "İnsana Yatırım Yapanlar" (IIP) sertifikasyonu ile onurlandırıldı.

"Investors in People" sertifikası, Swissôtel Hotels & Resorts'un ekip üyeleri aracılığıyla stratejilerini işlevsel hale getirmesine olanak tanıdır ve böylece herkesin şirketin başarısına olan katkısını arttırdı. Otel için ekip üyelerinin iş üzerindeki etkilerini düzenli olarak değerlendirmek ve aynı zamanda verimli sonuçlara odaklanmak hayati bir faaliyettir.

"Zürih'teki kurumsal ofisimizin yanı sıra, dünya çapındaki otellerimizde görev yapan iş arkadaşlarımızın birçoğu Investors in People'ın standart değerlendirmelerinden geçti. Bu çerçeve oldukça zorlayıcı olup karşılanması gereken birçok ayrıntılı kriter gerektirmektedir" açıklamasında bulunuyor Swissôtel Hotels & Resorts'un İnsan Kaynakları Başkan Vekili Pierre Botteron. "Bu sertifikayı almaktan mutluluk duyuyoruz; bu başarı tüm faaliyetlerimizin bağlılığı ile yönetim uygulamalarımızı geliştirmeye devam etmemize yardımcı olacaktır. Bu uygulama günümüzün iş gücü gereksinimlerine uyarlanmıştır ve insanlara değer katma felsefesine odaklanmamızı ve şirketimizin gelişimini güçlendirmemizi sağlamaktadır. Tutarlı yüksek standartları korumak için oldukça etkili bir yöntem”.

Investors in People (IIP) standardı, 1991 yılında yürürlüğe giren bir İngiltere kalite standardı olup şirket performansını insanlar üzerinde dönüştürmeye odaklanmaktadır. Şu anda dünya çapındaki yirmi ülkede temsil edilen kuruluş, insan kaynakları yönetimi alanında ekonomik verimliliği iyileştirme anlayışı bakımından tüm sektörlerden şirketleri desteklemektedir. Investors in People standardı hakkında daha fazla bilgiye www.investorsinpeople.co.uk adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Swıssôtel Hotels & Resorts

Swissôtel Hotels & Resorts, (www.swissotel.com), ödüllü ve benzersiz bir delüks otel grubu olup, ünlü İsviçre konukseverliğini modern tasarım, kişiye özel hizmet, cazibe ve verimlilik ile birleştirmektedir. Popüler kaçamak destinasyonlarında ve şehir merkezlerinde yer alan oteller, iş ve alışveriş bölgelerine rahat ulaşım imkanı sağlamaktadır. Grubun İsviçre mirası sayesinde organizasyon yeteneği, ayrıntılara özen gösterileceği, emniyet ve üstün konuk deneyimi garanti edilmektedir.

Uluslararası otel zincirinin sahibi, dünya çapında Raffles, Fairmont ve Swissôtel markaları altında 102 otel ve tesisi bulunan lider global otel şirketlerinden FRHI Holdings Limited'dir. Şirket aynı zamanda Fairmont ve Raffles markalı Rezidansları, Gayrimenkulleri ve lüks özel rezidans kulüp tesislerini yönetmektedir.