SWISSÔTEL MAKKAH, İSLAM DÜNYASININ BAŞKENTİ FAALİYETLERİNE BAŞLAMAYA HAZIR

Swissôtel Mekke - İki Yataklı Twin Oda
İleri Tüm Haberleri Görüntüleİleri

Mekke, Ağustos 2012

Suudi Arabistan'ın en büyük oteli ve Swissôtel Hotels & Resorts'un en büyük tesisi olan Swissôtel Mekke'ta güzel bir biçimde döşenmiş 1487 oda ve suit ile misafirleri olağanüstü bir deneyim bekliyor. Yakında açılacak olan prestijli otel uluslararası otel grubunun Orta Doğu’daki ilk girişimini temsil edecek ve Temmuz 2012‘de Ramazan’ın ilk günü misafirlerini ağırlayacak.

Otantik Arap kültürünün değerlerini tamamlayan modern bir tasarımla yeni otel, Mescid-i Haram ve Kutsal Kabe’nin nefes kesen manzaralarına sahip 1.487 iyi döşenmiş delüks oda ve suit ile İslam Dünyası’nın Başkentinde unutulmaz ve etkileyici bir deneyim sunacak.

Swissôtel Hotels & Resorts’un başkanı Meinhard Huck, “Mekke Kutsal Şehri’nde en uygun konum ile Swissôtel Mekke‘nin sadece hacılar ve Umre yapanlar için değil, Mekke Kutsal Şehri’ni iş amaçlı seyahat edenler için de tercih edilen destinasyon olmasını bekliyoruz”, diyor.

Mescid-i Haram’dan birkaç adımlık stratejik bir bir konuma sahip, Swissôtel Mekke rahat 36 metrekare odalar, ön düzenlemeli 352 üç yatak odalılar ve ayrıca 22 engelli erişimi olan oda yanında tüm otel misafirleri için ücretsiz internet erişimi dahil ayrıcalıklı bir son derece zarif odalar ve suitler portföyü sunuyor.

Fairmont Raffles Hotels International Mekke'ın Başkan Vekili ve Yöneticisi Mohammed Arkobi, şu açıklamalarda bulunmuştur: "Mekke kentinin tam kalbinde, en iyi hizmetlerle harmanlanmış en elverişli tesise sahip olmayı sürekli olarak arzuluyoruz ve Swissôtel Mekke'ın grup portföyümüze yeni bir konaklama trendi getireceğine inanıyoruz. Merkezi Mekke‘de 1.487 oda ve suit ile canlı bir açılışı sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Swissôtel Mekke'ta misafirleri ve ziyaretçileri gastronomik bir deneyim beklemektedir. Yakın zamanda açılacak olan otelde her damak tadına uygun, dünyanın çeşitli bölgelerinden farklı lezzetler sunulacaktır. Gün boyunca gündelik yemek yeme imkanı sunan Al Rowad restoranda Kuzey Afrika, Endonezya, Orta Doğu ve Hindistan yemekleri; Café Swiss'te ise geleneksel ve uluslararası spesiyalitelerden oluşan bir harman servis edilecektir. Bunların yanında, Ajwa restoran misafirlere birden fazla uluslararası mutfaktan yemekler sunacak.

İş amaçlı seyahat eden misafirlere yönelik çok yönlü iş merkezi son model ekipmanları içerecek olup misafirlerin iş bağlantılarını sorunsuzca yürütebilmeleri için son teknolojiye sahip iletişim araçları ile iyi bir şekilde donatılacaktır. Ayrıca iş merkezinde bekleme salonu, hızlı İnternet erişimi için özel istasyonlar ve toplantılarını üst düzey gizlilikle planlamak isteyen misafirlere yönelik iki geniş toplantı odası (her biri 40m2) bulunacaktır. Bu servisler ve hizmetler bir arada, etkinliklerin ve Swissôtel Mekke'nın kalite işareti olacak toplantılar ve konferanslar gibi kurumsal etkinliklerin başarılı bir şekilde yürütülmesine olanak tanıyacaktır.

Swıssôtel Hotels & Resorts

Swissotel Hotels & Resorts (www.swissotel.com), ödüllü ve benzersiz bir delüks otel grubu olup, ünlü İsviçre konukseverliğini modern tasarım, kişiye özel hizmet, cazibe ve verimlilik ile birleştirmektedir. Popüler kaçamak destinasyonlarında ve şehir merkezlerinde yer alan oteller, iş ve alışveriş bölgelerine rahat ulaşım imkanı sağlamaktadır. Grubun İsviçre mirası sayesinde organizasyon yeteneği, ayrıntılara özen gösterileceği, emniyet ve üstün konuk deneyimi garanti edilmektedir.

Uluslararası otel zincirinin sahibi, dünya çapında Raffles, Fairmont ve Swissotel markaları altında 102 otel ve tesisi bulunan lider global otel şirketlerinden FRHI Holdings Limited'dir. Şirket aynı zamanda Fairmont ve Raffles markalı Rezidansları, Gayrimenkulleri ve lüks özel rezidans kulüp tesislerini yönetmektedir.