Swissotel Yeni Zindelik Rehberlerini Tanıtıyor

Swissotel Yeni Zindelik Rehberlerini Tanıtıyor
İleri Tüm Haberleri Görüntüleİleri
PDF’i İndirin

Zürih, Mart 2015

Alpin maceraperest John Harlin ile ortaklık yapan Swissotel Hotels & Resorts bir dizi yeni destinasyon Zindelik Rehberi sunarak otel markasının kendine özgü Zindelik Gününü kutluyor. Zindelik, yoldayken beden ve zihinlerinin aktif ve enerji dolu kalması için seyahat edenlere ilham vermeyi amaçlayan bir Swissotel programıdır. Rehberler Swissotel mekanlarına yürüme mesafesi içerisinde yer alan önemli cazibe merkezlerini gösteren dijital ve interaktif haritalardır ve konukların muhteşem dış mekanları keşfetmelerini teşvik etmeyi amaçlamaktadır.

Swissotel Markasının başkan yardımcısı Lilian Roten şunları söyledi: "Bu yıl Zindeliği dinlendirici ve eğlenceli bir şekilde kutlamak ve konuklarımıza Zindelik konseptini tüm yıl boyunca yaşatacak yeni bir seyahat aracı sunmak istedik." "Yeni Zindelik Rehberlerimizle artık konuklarımızın daha çok zevk almalarını ve ziyaret ettikleri destinasyonu daha iyi hissetmelerini sağlayacak merak uyandıran cazibe merkezlerinin bir listesini sunabiliyoruz."

Daha iyi bir zamanlama olamazdı. ITB Dünya Seyahat Trendleri 2014/2015 Raporuna göre "Tüketiciler seyahatlerinin bir parçası olarak daha çok bireysel ve yerel deneyimlere, güvenirliğe, sağlığa, bölge halkına ve taahhüde önem veriyor. Bunun bir sonucu olarak sağlık, sürekli seyahat ve macera/sporlar için uzman ve uygun seyahat ve turizme olan talep artıyor."

Rehberler aynı zamanda konukların destinasyonu keşfederken ilginç buldukları cazibe merkezlerinin yerini belirtmelerini ve paylaşmalarını sağlayan interaktif bileşenlerdir.

Chicago'de Rehber, Swissotel'den New Eastside ve Millennium Park'ı geçerek Riverwalk boyunca dünyaca ünlü Loop semti, Chicago Public Library, Dusable Harbor ve Navy Pier'e kadar Wolf Point'te muhteşem bir manzarayla sonlanan keyifli bir yürüyüşe çıkarıyor. Tüm yürüyüş yaklaşık 25 dakika sürmektedir.

At launch, the Guides will be available in Amsterdam, Bangkok, Berlin, Bremen, Chicago, Dresden, Düsseldorf, Foshan, Cenevre, İstanbul, Kolkata, Moskova, Osaka, Şanghay, Singapur, Sochi, Sidney, Tallinn, and Zürih, with more destinations to be added throughout the year.

Seyahat yazarı ve alpin maceraperest John Harlin şunları söyledi: "Swissotel'ler çoğunlukla önemli cazibe merkezlerinin ve yerel kültürlerin keşfinin yürüyerek kolayca yapıldığı şehir merkezlerinde bulunuyor." "Ne kadar yavaş gezerseniz o kadar çok görebilirsiniz; bu rehberler konuklara bir tur paketi satın almadan veya bir rehber kiralamadan gerçekten bir destinasyonun kültürüne dahil olmaları için fırsat sunuyor.

Dünya genelindeki Swissotel'ler konuklara ve bölge halklarına yeni Rehberlerin avantajına sahip olma fırsatı sunarak 21 Martta Zindelik Gününü kutlamak için özel etkinlikler düzenleyecek.

Swissotel Chicago, katılımcıların her birinin bir Zindelik Lounge'una erişecek farklı Zindelik konulu bir görevi tamamlayarak yakınlardaki destinasyonları ziyaret edeceği bir şehir macerası biçimindeki küresel bir marka etkinliğine ev sahipliği yapacak. Maceraya katılanlar arasından şanslı bir kişi İsviçre'ye bir seyahat kazanacak.

Vitality city tours are being planned around Swissotels in Zürih, Tallinn, Amsterdam while properties in Berlin, İstanbul, Kunshan and Singapur will host special exercise and health and wellness classes in celebration of Vitality Day.

Mobil görüntüleme için uygun hale getirilen ve Jauntful platformunda bulunan yeni Zindelik Rehberlerini burada bulabilirsiniz.

Sosyal Medya @ Swissotel
Swissotel, seyahat severleri #SwissVitality hashtag'iyle Facebook ve Twitter üzerinden seyahat maceralarını ve deneyimlerini paylaşmaya davet ediyor. Ayrıca, en yeni marka ve otel güncellemelerini, seyahat ipuçlarını ve heyecan verici teklifleri almak üzere fan olun.

Swıssotel Hotels & Resorts

Swissotel Hotels & Resorts ilk olarak büyük dağları ve eşit yüksek yaşam koşullarıyla bilinen İsviçre ülkesinde kuruldu. Çağdaş İsviçre tarzı ve yerel hayattan ilham alan zarafeti, lüks otellerden hoşlanan, ancak geleneksel odalar yerine modern bir yenilik anlayışını tercih eden iş ve tatil amaçlı konukları kendisine çekmektedir. Seyahat eden kişilerin tam da bulunmak istedikleri yerde konumlanan Swissotel, misafirlerine hem iş hem de alışveriş alanlarına kolay erişim sağlayabilecekleri, şehrin merkezinde konaklama deneyimi sunuyor. Swissotel otelleri, dünyanın dört bir yanında uygun birer konuma sahip olan 30 adet yerde bulunabilir, üstelik dahası da gelecektir. Her bir Swissotel şubesi, konukları için İsviçre sürdürülebilirlik standartlarını uygulamaktadır. Aslında Swissotel'in bir misyonu var: konuklara, ekip üyelerine ve çevreye eşit ölçüde saygılı davranmak. Swissotel; Raffles, Fairmont ve Swissotel markaları altında dünya çapında 110 adet otele sahip önde gelen global otel şirket FRHI Hotels & Resorts'un bir parçasıdır. Ancak Swissotel ne kadar dünya markası haline gelirse gelsin, tıpkı kurulduğu ülkenin kendisi gibi, ruhen küçük kalmaya devam edecektir.