MANZARALI ODA: SWISSOTEL THE BOSPHORUS, İSTANBUL BÜYÜLEYİCİ YENİ BATI KANADINI SUNAR

Swissotel The Bosphorus: Yeni Bir Bakış ve His
İleri Tüm Haberleri Görüntüleİleri
PDF’i İndirin

İstanbul, Şubat 2015

Büyük bir yenilemenin ilk aşamasının tamamlanmasıyla artık yeni tasarlanmış 198 konuk odası ve suit Swissotel Hotels & Resorts'un en iyi tesislerinden ve Dünyanın Lider Otellerinden biri olan Swissotel The Bosphorus İstanbul'in batı kanadında açılıyor.

KCA International'dan ünlü iç tasarımcı Khuan Chew tarafından tasarlanan modern yeni görünüm Swiss'in en güzel ince zevkini, hissini ve sadeliğini Türk kültürünün sıcaklığıyla bir araya getirerek Boğaz akıntısının ışıltısını konuk odalarına taşıyor. Boğaz'ın ve şehir manzarasının renklerinden Dolmabahçe Bahçelerinin dokusuna kadar, her mekanda hem Avrupa hem de Asya'nın iç içe geçen etkileri sunuluyor. Chew'in konuklara döndükleri her seferde gerçek bir mekan hissi sunan her oda ve suitteki yerden tavana uzanan pencerelere verdiği önem sayesinde Boğaz manzarada parıldıyor.

Bu oda yenilemesi sadece bir başlangıç; otelin tam yenilemesinde ünlü Gaja Çatı Katı ve havuzun yeniden tasarımı, yeni bir restoran ve yüksek taş duvarlar, dubleks bir mekan ve çelik merdivenlerle Türk metropolünün kıyılarına lüks çatı katı yaşamı getiren yedi harika Çatı Katı Suitin sunulması yer alıyor.

Swissotel The Bosphorus genel müdürü, Türkiye ve Doğu Avrupa bölgesi başkan yardımcısı Gerhard Struger şunları söylüyor: "Otelin batı kanadındaki güzel ve yeni odaların açılışı yenileme projemizin son derece heyecan verici ilk aşamasının tamamlanmasının habercisidir." "Konuklar, gerçekten de Boğaz'ın kıyısındaki otelimizin benzersiz konumunu öne çıkaran muhteşem manzaraların ve ince zevkli bir tasarımın keyfini çıkaracak."

Dünyanın Lider Otellerinden birisi olan ve Dünyadaki Lüks Otel Ödülleri tarafından 2013 Avrupanın Lüks Oteli olarak ödüllendirilen Swissotel The Bosphorus, Boğaz'ın Avrupa kıyısında bulunan İstanbul'in tam merkezindeki beş yıldızlı bir oteldir. Otel, 65 akrelik tarihi bahçeleri ve 497 konuk odası ve suitiyle arzulayacak hiçbir şeyin kalmadığı çeşitli restoran ve barların bir koleksiyonunu sunuyor. Otelin ödüllü Pürovel Spa & Sport merkezi tüm dünyadan lüks holistik spa bakımları sunuyor.

Swissotel The Bosphorus, İstanbul konuklara aynı zamanda 63 şık apartman suitiyle markanın konaklama konsepti olan Swissotel Living'i sunuyor. Konuklar muhteşem bir çatı katı havuz dahil olmak üzere otelin tüm hizmetlerini kullanmalarının yanı sıra kendi tempolarında özel hayatlarının keyfini çıkarabilir.

Swissotel The Bosphorus İstanbul'in batı kanadı 167 Klasik Konuk Odası, 28 Köşe Oda ve üç Suitiyle 2015 Şubatında açılıyor. Yedi Çatı Katı Suit 2015 Mayısında tamamlanacak. Tam yenileme çalışmaları 2016 Baharında tamamlanacak. Tüm rezervasyonlar ve SwissotelThe Bosphorus hakkında daha fazla bilgi için lütfen swissotel.com/istanbul adresini ziyaret edin.

Swıssotel Hotels & Resorts

Swissotel Hotels & Resorts ilk olarak büyük dağları ve eşit yüksek yaşam koşullarıyla bilinen İsviçre ülkesinde kuruldu. Çağdaş İsviçre tarzı ve yerel hayattan ilham alan zarafeti, lüks otellerden hoşlanan, ancak geleneksel odalar yerine modern bir yenilik anlayışını tercih eden iş ve tatil amaçlı konukları kendisine çekmektedir. Seyahat eden kişilerin tam da bulunmak istedikleri yerde konumlanan Swissotel, misafirlerine hem iş hem de alışveriş alanlarına kolay erişim sağlayabilecekleri, şehrin merkezinde konaklama deneyimi sunuyor. Swissotel otelleri, dünyanın dört bir yanında uygun birer konuma sahip olan 30 adet yerde bulunabilir, üstelik dahası da gelecektir. Her bir Swissotel şubesi, konukları için İsviçre sürdürülebilirlik standartlarını uygulamaktadır. Aslında Swissotel'in bir misyonu var: konuklara, ekip üyelerine ve çevreye eşit ölçüde saygılı davranmak. Swissotel; Raffles, Fairmont ve Swissotel markaları altında dünya çapında 110 adet otele sahip önde gelen global otel şirket FRHI Hotels & Resorts'un bir parçasıdır. Ancak Swissotel ne kadar dünya markası haline gelirse gelsin, tıpkı kurulduğu ülkenin kendisi gibi, ruhen küçük kalmaya devam edecektir.