SWISSÔTEL AT HOME: ÇEVRİMİÇİ MAĞAZA HİZMETİNİZDE

İleri Tüm Haberleri Görüntüleİleri

ZÜRİH, Ocak 2011

Swissôtel Hotels & Resorts yeni yıla "Swissôtel at home" adlı kendi çevrimiçi mağazasının lansmanını yaparak girdi. Kısmen İsviçre'de imal edilen ve ince bir zevk sergileyen ürünlerin meraklıları için ideal nitelikte zengin bir hediye yelpazesi sunan www.swissotelathome.com adresinden rahatlıkla yüksek kaliteli ürünler sipariş edilebilir.

Misafirlerin otellerde sık sık çok beğendikleri ürünlerle (örneğin odalardaki yastıklar) karşılaştıklarını ve bu ürünleri satın alabilmek istediklerini gören şirket, kendi çevrimiçi mağazasını açmaya karar verdi. Ürün çeşitleri arasında tüm Swissôtel tesislerinde kullanılan türde zarif çarşaflar, havlular ve bornozların yanı sıra otel zincirine özel olarak gümüş anahtarlıklar, kol düğmeleri ve gümüş bir broş tasarlamış olan İsviçreli kuyumcu Sebastian Fässler'in elde işlediği aksesuarlar da yer alıyor.

Dünyanın dört bir yanındaki tüm Swissôtel tesisleri için ortak bir tema teşkil eden ve kağıt kesim yöntemini yansıtan "Swiss Circles" desenleri, kulplu bardaklar, Sigg marka şişeler, parfümlü mumlar veya ipek eşarplar gibi pek çok üründe de göze çarpıyor. "Swissôtel at home" mağazasından alınabilen ürünlerin tümü, Swissôtel'in özgünlüğe önem veren felsefesini ve markanın İsviçre mirasını yansıtıyor.

Swıssôtel Hotels & Resorts

Swissôtel Hotels & Resorts, ödüllü ve benzersiz bir delüks otel grubu olup, ünlü İsviçre konukseverliğini modern tasarım, kişiye özel hizmet, cazibe ve verimlilik ile birleştirmektedir. Popüler kaçamak destinasyonlarında ve şehir merkezlerinde yer alan oteller, iş ve alışveriş bölgelerine rahat ulaşım imkanı sağlamaktadır. Grubun İsviçre mirası sayesinde organizasyon yeteneği, ayrıntılara özen gösterileceği, emniyet ve üstün konuk deneyimi garanti edilmektedir.

Uluslararası otel zincirinin sahibi, dünya çapında Raffles, Fairmont ve Swissôtel markaları altında 101 otel ve tesisi bulunan lider global otel şirketlerinden FRHI Holdings Limited'dir. Şirket aynı zamanda Fairmont ve Raffles markalı Rezidansları, Gayrimenkulleri ve lüks özel rezidans kulüp tesislerini yönetmektedir.