SWISSÔTEL LIVING: SWISSÔTEL THE BOSPHORUS, İSTANBUL'DA AÇIĞA ÇIKAN YENİ REZİDANS KONSEPTİ

Swissôtel Living The Bosphorus İstanbul
İleri Tüm Haberleri Görüntüleİleri

ZÜRİH, Ocak 2011

Swissôtel Hotels & Resorts'un geliştirdiği yeni ve özel bir rezidans konsepti olan Swissôtel Living'in ilk örneği, Swissôtel The Bosphorus, İstanbul tesisinde açığa çıktı. Stüdyolardan, 1 - 3 yatak odalı konaklama birimlerine kadar farklı boyutlardaki 63 adet zarif daire, tarz ve lüksün zirvesini sunup misafirlerin kendi dört duvarlarının konforu içinde her tür otel hizmetinin keyfini çıkarmasını sağlıyor.Diğer Swissôtel destinasyonlarında başka Swissôtel Living rezidansları da hizmete girecektir.

En iyi tasarımcılardan Khuan Chew tarafından planlanmış, panoramik Boğaz manzaralı daireler LCD TV'lerden ev sinema sistemine uzanan son teknoloji olanaklar, tam donanımlı mutfaklar ve seçkin banyolar sunuyor. Zevkli renk düzenleri ve ince düşünülmüş oturma alanlarıyla modaya uygun iç tasarım, son derece cazip niteliktedir. Misafirler ortak lounge'da günün her saati yemek yiyebilir, arkadaşlarıyla buluşabilir veya kütüphaneden yararlanabilir, sadece tesiste konaklayan misafirlerin kullanımına açık çatı havuzu ve geniş çatı terası ise ideal bir dinlenme yeri sağlar. Swissôtel Living'in misafirleri, 14 bakım odası, bir jakuzi, sauna, buhar odası, hamam ve spor salonu içeren, 4000 m2'yi aşan bir alana sahip, "Dünyanın Önde Gelen Spalarından" biri niteliğindeki Amrita Spa & Wellness da dahil olmak üzere, hemen bitişikteki 5 yıldızlı Swissôtel The Bosphorus tesisinin sunduğu bütün servis ve hizmetlerden ücretsiz olarak yararlanabilir. Sağlanan çok çeşitli hizmetler arasında ayrıca Gaja adlı şık restoran, tenis kortları, kapalı ve açık havuzlar, oda servisi, İş Merkezi ve geniş bahçeler yer alır.

Türkiye ve Doğu Avrupa Bölgesi Müdür Yardımcısı ve Swissôtel The Bosphorus Genel Müdürü Gerhard Struger, "Dubai'deki Burç El Arap için yaptığı işlerle büyük bir uluslararası başarıya imza atan tasarımcı Khuan Chew, modern yaşamın zirvesini temsil eden yeni rezidanslarımız için son derece sıra dışı tarzda bir mimari yarattı," diyor."Dahası, Swissôtel Living, çevre dostu teknoloji ile donatıldı: Mutfak ve banyolarda kullanılan atık su, geri dönüştürülüp bahçe sulamasında kullanılıyor."

Swıssôtel Hotels & Resorts

Swissôtel Hotels & Resorts, ödüllü ve benzersiz bir delüks otel grubu olup, ünlü İsviçre konukseverliğini modern tasarım, kişiye özel hizmet, cazibe ve verimlilik ile birleştirmektedir. Popüler kaçamak destinasyonlarında ve şehir merkezlerinde yer alan oteller, iş ve alışveriş bölgelerine rahat ulaşım imkanı sağlamaktadır. Grubun İsviçre mirası sayesinde organizasyon yeteneği, ayrıntılara özen gösterileceği, emniyet ve üstün konuk deneyimi garanti edilmektedir.

Uluslararası otel zincirinin sahibi, dünya çapında Raffles, Fairmont ve Swissôtel markaları altında 101 otel ve tesisi bulunan lider global otel şirketlerinden FRHI Holdings Limited'dir. Şirket aynı zamanda Fairmont ve Raffles markalı Rezidansları, Gayrimenkulleri ve lüks özel rezidans kulüp tesislerini yönetmektedir.