SWISSÔTEL'DE HARİKA SOHBETLER: SWISSÔTEL HOTELS & RESORTS'UN SOSYAL AĞLARA VE LANSMANLARA YAKLAŞIMI

İleri Tüm Haberleri Görüntüleİleri

ZÜRİH, Nis 2011

Swissôtel Hotels & Resorts, nisan ayı sonunda yalnızca sosyal ağlar ve internet medyası üzerinden dağıtılacak olan bir dizi cazip kısa video klibinden oluşacak "Swissôtel'de Harika Sohbetler" viral kampanyasının lansmanını yapacak. Viral olarak adlandırılan bu klipler birkaç haftada bir Facebook, Twitter ve YouTube gibi ağların yanı sıra uluslararası otel zincirinin web sitesinde yayınlanacak. Klipler ünlü reklam ajansı Saatchi & Saatchi ile birlikte hazırlandı.

Swissôtel Hotels & Resorts Marka Pazarlama Müdürü Debora Scott, "Tıp alanından alınmış 'viral' terimi, bir mesajın aynen virüs gibi kullanıcıdan kullanıcıya geçtiği mekanizmaya atıfta bulunuyor," açıklamasını yapıyor. "Müşterilerimizle, kendilerini rahat hissedecekleri her şekilde iletişim kurmaya istekliyiz, kulaktan kulağa yayılan bu tanıtım biçimiyle bu sefer farklı bir yaklaşım deneyeceğiz. Tabii ki bizim tek yapabileceğimiz 'virüs'ü aşılamak, ötesi elimizden gelmez."

Klipleri www.swissotelfilms.com adresinde görebilirsiniz.

Swıssôtel Hotels & Resorts

Swissôtel Hotels & Resorts, ödüllü ve benzersiz bir delüks otel grubu olup, ünlü İsviçre konukseverliğini modern tasarım, kişiye özel hizmet, cazibe ve verimlilik ile birleştirmektedir. Popüler kaçamak destinasyonlarında ve şehir merkezlerinde yer alan oteller, iş ve alışveriş bölgelerine rahat ulaşım imkanı sağlamaktadır. Grubun İsviçre mirası sayesinde organizasyon yeteneği, ayrıntılara özen gösterileceği, emniyet ve üstün konuk deneyimi garanti edilmektedir. 

Uluslararası otel zincirinin sahibi, dünya çapında Raffles, Fairmont ve Swissôtel markaları altında 101 otel ve tesisi bulunan lider global otel şirketlerinden FRHI Holdings Limited'dir. Şirket aynı zamanda Fairmont ve Raffles markalı Rezidansları, Gayrimenkulleri ve lüks özel rezidans kulüp tesislerini yönetmektedir.