ESTONYA'NIN ÖNDE GELEN OTELİ: PRESTİJLİ WORLD TRAVEL AWARD SWISSÔTEL TALLINN'E

World Travel Association Estonya'nın Önde Gelen Oteli
İleri Tüm Haberleri Görüntüleİleri

ZÜRİH, Ekim 2010

Swissôtel Tallinn, bu yıl "Estonya'nın Önde Gelen Oteli" sıfatıyla öne çıkarak prestijli World Travel Association (WTA) ödülü aldığını duyurmaktan gurur duyar. Ödül töreni ekim ayının ilk günlerinde Türkiye'nin Antalya kentinde gerçekleştirilmiştir.

World Travel Awards'ın Avrupa bölgesel seremonisi, başarılarını kutlamak üzere Avrupa'nın seyahat ve turizm sektörünün üst düzey yönetim ve karar mekanizmalarını bir araya getirmiştir. Wall Street Journal tarafından "Seyahat ve turizm sektörünün Oscar ödülleri" olarak da bilinen World Travel Awards, 1993 yılında kurulmuş olup dünya çapında ürün ve hizmet konusunda en tanınan mükemmeliyet simgesi olarak ün kazanmıştır. Bu yılın sonuçları 200'ü aşkın ülkeden 185.000 seyahat acentesi ve turizm uzmanının bağımsız oylamasını temel almaktadır.

Swissôtel Tallinn, Tallinn‘in iş merkezinde yer alan ve UNESCO listesine giren Eski Şehir ve Baltik Denizi manzaralarına sahip 238 misafir odası ve suit sunan lüks bir oteldir. Havaalanından yanlızca 10 dakika uzaklıkta ve şehrin çekim merkezlerine yürüme mesafesinde yer alan Swissôtel Tallinn mükemmel konaklama, üc otel, Estonya’nın en büyük balo salonu ve dinlenme ve bir dizi bakım sunan Amrita Spa & Wellness Merkezi dahil zengin olanaklara sahiptir.

"World Travel Awards tarafından bu şekilde değerlendirilmek, kalite, verimlilik ve güvenilirlik ile harmanlanmış sıcak İsviçre misafirperverliğimizi temel alan 'mükemmellik tutkusu' sloganımızı doğrulamaktadır" açıklamasında bulunuyor bu olağanüstü tesisin genel müdürü Bart Westerhout. Swissôtel'i bu olağanüstü destinasyonla temsil eden Swissôtel Tallinn bu prestijli ödülü almak için birkaç yılda bir itibar geliştirmiştir ve bu bizi mutlu etmektedir."

Swissôtel Tallinn hakkında daha fazla bilgiye www.swissotel.com/tallinn/ adresinden ulaşabilirsiniz

Swıssôtel Hotels & Resorts

Swissôtel Hotels & Resorts, ödüllü ve benzersiz bir delüks otel grubu olup, ünlü İsviçre konukseverliğini modern tasarım, kişiye özel hizmet, cazibe ve verimlilik ile birleştirmektedir. Popüler kaçamak destinasyonlarında ve şehir merkezlerinde yer alan oteller, iş ve alışveriş bölgelerine rahat ulaşım imkanı sağlamaktadır. Grubun İsviçre mirası sayesinde organizasyon yeteneği, ayrıntılara özen gösterileceği, emniyet ve üstün konuk deneyimi garanti edilmektedir.

Uluslararası otel zincirinin sahibi, dünya çapında Raffles, Fairmont ve Swissôtel markaları altında 101 otel ve tesisi bulunan lider global otel şirketlerinden FRHI Holdings Limited'dir. Şirket aynı zamanda Fairmont ve Raffles markalı Rezidansları, Gayrimenkulleri ve lüks özel rezidans kulüp tesislerini yönetmektedir.