Swissotel The Stamford Singapur

Swissotel The Stamford Singapur

*Zorunlu alan

Fırsatlarımız

2024 Singapur Gece Yarışı

FIRSAT Mart 28, 2024 - Eylül 30, 2024

Singapur Gece Yarışı’nı Swissôtel The Stamford’de Deneyimleyin

Singapur Gece Yarışı sırasında yarışın heyecanını misafir odanızın konforu içinde yaşama fırsatı ile Swissôtel The Stamford’de her iki dünyanın da en iyilerini deneyimleyin. 

Misafir odalarımız heyecan dolu atmosferi yaşamanız ve yüksek hızlı yarışın nefes kesen anlarını yakalamanız için seçkin bir izleme yeri sunar. Yarışı, motor gürültüsü, kalabalıkların tezahüratı ve parmaklarınızın ucundaki adrenalin dolu anlarla pencerenizden izlediğinizi hayal edin. 

 Zaten biletleriniz varsa ve Singapur Gece Yarışı deneyiminizi zenginleştirmek istiyorsanız, misafir odalarımız yarışın nefes kesen enerjisinden sonra inzivaya çekilebileceğiniz dinlendirici bir ortam sunar. Etkinliğin canlı enerjisini hissederken aynı zamanda da tarz içinde enerji toplayın ve rahatlayın. 

 Swissôtel The Stamford’in lüksünü Singapur Gece Yarışı’nın heyecanı ile birleştirme şansını kaçırmayın. Odalarımızın sunduğu heyecan, konfor ve ayrıcalığın keyfini çıkarın ve bu olağanüstü etkinlikte unutulmaz hatıralar yaratın. 

 Oda fiyatlarımız hakkında daha fazla bilgi edinmek için e-posta aracılığıyla rezervasyon ekibimizle iletişim kurun

FİYATLAR

Singapur Gece Yarışı e-broşürünü burada görüntüleyin

FIRSATA DAHiL OLANLAR

Pistten birkaç dakika yürüme mesafesindeki seçkin konumumuzla 2.000 misafir odası ve süit, Singapur mega etkinliği sırasında misafirlerinize ev sahipliği yapmak ve etkinlikleriniz için tüm ihtiyaçlarınıza yanıt verebilecek, özel etkinlikler için kapatabileceğiniz, geniş bir seçkin restoran ve bar yelpazesi, 9290 m² kongre merkezi ve Swissôtel The Stamford ve Fairmont Singapur genelinde 3645 m² spa sunuyoruz. 

 Grup konaklamaları veya etkinlik mekanları için kurumsal fiyatlar arıyorsanız e-posta aracılığıyla satış ekibimizle iletişim kurun.

HÜKÜM VE KOŞULLAR

Görseller sadece örnek niteliğindedir 

Oda manzaraları her oda için değişiklik gösterir, daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon ekibimizle iletişim kurun. 

Fiyatlar %10 hizmet bedeli ve geçerli hükümet vergisine tabidir 

Diğer teklifler, promosyonlar, indirimler ve kuponlarla birlikte geçerli değildir 

Anlaşmazlık durumunda Swissôtel The Stamford Singapur son kararı verme hakkını saklı tutar 

Hüküm ve Koşullar önceden bildirimde bulunulmaksızın değiştirilebilir