SWISSÔTEL HOTELS & RESORTS VE ETIHAD AIRWAYS ARASINDA YENİ ORTAKLIK

İleri Tüm Haberleri Görüntüleİleri

Zürih, Temmuz 2010

Temmuz ortasından itibaren uluslararası otel zinciri Swissôtel Hotels & Resorts ve Arap Etihad Airways şirketi önemli bir ortaklığa imza atıyor. Etihad'ın sık uçan yolcu programı Etihad Guest'in üyeleri 16 ülkedeki 28 Swissôtel'den birinde diledikleri zaman konaklayarak dünya çapında mil kazanıyor.

"Bu yeni ortaklık Arap misafirlere olan saygımızın göstergesidir" diyor Swissôtel Hotels & Resorts'un Pazarlama ve Satış Departmanı Başkan Yardımcısı Petra Götting. "Orta Doğu, bize sürekli büyüme potansiyeli sunan önemli bir pazardır. Ayrıca, Suudi Arabistan'da gelecek yılın başında açılacak olan, bölgedeki ilk otelimiz Swissôtel Mekke, başarılı bir Arap havayolları ile ortaklık yapmak için iyi bir nedendir." Merkezi Abu Dabi Uluslararası Havaalanı'nda (AUH) yer alan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin ulusal havayolu şirketi olan Etihad Airways 50 üzerinde destinasyona 17 milyondan fazla misafir taşımaktadır.

Swıssôtel Hotels & Resorts

Swissôtel Hotels & Resorts, ödüllü ve benzersiz bir delüks otel grubu olup, ünlü İsviçre konukseverliğini modern tasarım, kişiye özel hizmet, cazibe ve verimlilik ile birleştirmektedir. Popüler kaçamak destinasyonlarında ve şehir merkezlerinde yer alan oteller, iş ve alışveriş bölgelerine rahat ulaşım imkanı sağlamaktadır. Grubun İsviçre mirası sayesinde organizasyon yeteneği, ayrıntılara özen gösterileceği, emniyet ve üstün konuk deneyimi garanti edilmektedir.

Uluslararası otel zincirinin sahibi, dünya çapında Raffles, Fairmont ve Swissôtel markaları altında 101 otel ve tesisi bulunan lider global otel şirketlerinden FRHI Holdings Limited'dir. Şirket aynı zamanda Fairmont ve Raffles markalı Rezidansları, Gayrimenkulleri ve lüks özel rezidans kulüp tesislerini yönetmektedir.