TARZA SAHİP TOPLANTILAR: SWISSÔTEL KRASNYE HOLMY, MOSKOVA'DAKİ YENİ KONGRE MERKEZİ

İleri Tüm Haberleri Görüntüleİleri

MOSKOVA, Mayıs 2010

İş seyahatine çıkanlar ve konferans katılımcıları artık beş yıldızlı Swissôtel Krasnye Holmy'nin yeni konferans salonunda toplanabilir. Moskova'un simge oteli, Rus başkentinin iş merkezi ve en seçkin bölgelerinden birinde yer almaktadır.

Yeni kongre merkezi, bölgedeki en modern merkezlerden biri olup otelin yedi çok amaçlı toplantı odası ve iki ziyafet salonunu tamamlayıcı niteliktedir. Delüks ve çağdaş toplantı tesisi, "Büyük Balo Salonu" (557m2) ile ana girişin hemen yanında ve bahçenin yakınında bulunan geniş bir balkon gibi beş esnek mola alanından oluşmaktadır.

Toplantı ve ziyafet odaları engelsiz bir görünüm sağlamak için sütunsuz olarak tasarlanmış olup böylece her etkinliğin formatına uygun esneklik sağlamaktadır. Buna ek olarak, Swissôtel konferans merkezi küçük, büyük ve orta ölçekli toplantılar ile seminerler, konferanslar, düğünler, resepsiyonlar ve kokteyller için teknolojik bakımdan ileri toplantı ve konferans tesisleri sunmaktadır. Modern ve seçkin bir tasarıma sahip olan büyük balo salonu resepsiyon tarzında 500 kişiye ev sahipliği yapabilir. Balo salonu çağdaş bir ortamda ürün tanıtımları ve gala etkinlikleri için mükemmel bir fırsat sağlar; bir araç ya da büyük bir ekipman asansör yardımıyla balo salonunun üst kısmına kaldırılabilir. Yedi seçkin toplantı odasının üçü toplantı alanlarına bölünebilir; bu bölümler (tamamı 583 m2) doğal güneş ışığı almakta olup toplantı veya konferansların öğle yemeği aralarında hoş bir ortam sunar.

"Etkinliğiniz ister 15 kişilik üst düzey bir toplantı ister 500 kişilik bir gala resepsiyonu olsun Swissôtel konferans merkezi, mevcut toplantı alanı ile birlikte Swissôtel Krasnye Holmy'yi ideal bir merkez toplantı mekanı haline getirmektedir. Rakiplerin üzerinde ve ötesinde bir performans elde etmek, mükemmelliğe olan tutkumuzla birlikte, işletmemizi ileriye götüren bir felsefe." diyor Swissôtel Krasnye Holmy Genel Müdürü Jan Chovanec.

Yeni Swissôtel konferans merkezi Kosmodamianskaya rıhtımındaki Garden Ring üzerinde bulunuyor ve Swissôtel Krasnye Holmy'nin hemen yanında Riverside Towers iş ve kültür kompleksi ile Büro Binaları ve Müzik Evi bulunuyor.

Swıssôtel Hotels & Resorts

Swissôtel Hotels & Resorts, ödüllü ve benzersiz bir delüks otel grubu olup, ünlü İsviçre konukseverliğini modern tasarım, kişiye özel hizmet, cazibe ve verimlilik ile birleştirmektedir. Popüler kaçamak destinasyonlarında ve şehir merkezlerinde yer alan oteller, iş ve alışveriş bölgelerine rahat ulaşım imkanı sağlamaktadır. Grubun İsviçre mirası sayesinde organizasyon yeteneği, ayrıntılara özen gösterileceği, emniyet ve üstün konuk deneyimi garanti edilmektedir.

Uluslararası otel zincirinin sahibi, dünya çapında Raffles, Fairmont ve Swissôtel markaları altında 101 otel ve tesisi bulunan lider global otel şirketlerinden FRHI Holdings Limited'dir. Şirket aynı zamanda Fairmont ve Raffles markalı Rezidansları, Gayrimenkulleri ve lüks özel rezidans kulüp tesislerini yönetmektedir.