SWISSÔTEL CHICAGO, 10 MİLYON DOLAR DEĞERİNDEKİ YENİLEMESİNİ TAMAMLIYOR

Swissotel Chicago Yenilenmiş Resepsiyon
İleri Tüm Haberleri Görüntüleİleri

ZÜRİH, Nis 2012

Dört Elmas Swissôtel Chicago, lobi ve klasik toplantı alanında yürüttüğü 10 milyon dolar değerindeki yenileme işlemlerini tamamladı. Yapım Aralık 2011‘de başlayacak.

Swissôtel Chicago'in, binanın orijinal mimarını Harry Weese'in çalışmasından esinlenilerek yenilenen lobisi misafirler için davetkar bir vaha haline getirildi. Artık lobi doğal bileşenler ve toprak tonları ile harmanlanmış modern bir tasarıma sahip olup otelin İsviçre mirasını yansıtmaktadır. Bu doğal his, ilgi çekici renkler, dramatik sanat unsurları ve binlerce asılı cam ampul gibi sanatsal bir sağanak aydınlatma öğeleri ile hazırlanmıştır. Chicago silüeti ile tamamlanan ve arkadan aydınlatmalı cam paneller giriş alanının hemen arkasında yer almaktadır. Ödüllü sanatçı Jork André Dieter tarafından bar alanının hemen yakınında tasarlanan Swissôtel Chicago Swiss Circle gün boyunca farklı ruh halini yansıtabilmek için renk değiştirmektedir. Bu ışıklandırılmış eser, Soldier Field ve Cloud Gate gibi Chicago şehir simgelerinin iki halkasına sahip olacak ve merkez Chicago‘nun silüetini ve Michigan Gölü’nü sergileyecek.

Lobide yer alan Amuse, otelin en yeni yiyecek-içecek konsepti olup özel kokteyller ve şaraplar eşliğinde, mevsimlik küçük ve paylaşılabilir tabak seçenekleri sunmaktadır. Amuse aromatik ve lezzetli menüsü ile beş duyuya da hitap eder, ortama uygun DJ tarzı müzik ve sanatsal, göz alıcı ortamda oturma grupları.

Giriş bölümleri geleneksel büyük otel ön bürosu ile değiştirilmiş olup misafirlere otele varışta daha davetkar bir ortam sunmaktadır. Resepsiyon görevleri artık dizüstü bilgisayarlarla çalışmaktadır; böylece misafirler resepsiyon bölmesinden uzakta dahi olsa görevliler etkileşimde bulunma esnekliğine sahiptir. Danışma bölümü misafirlerin ihtiyacı olabileceği tüm gerekli bilgilere hızlı erişim sağlamak amacıyla tablet bilgisayarlarla donatılmıştır ve Nervana Ghost Wall, misafirler için hava durumunu kontrol etme, haritada yerel rotaları bulma ve bölgedeki görülmeye değer yerleri arama konusunda dijital bir danışma masası işlevi görecektir.

Swissôtel Chicago, Nervana'nın Bonfire Etkinlik Yönetimi uygulaması ile toplantı planlayıcıları ve katılımcılar sağlayan ilk tesisidir. Bu uygulama programları, uçuşları ve sunumları izler, sosyal site üzerinden misafirlerle iletişime geçer ve programdaki değişiklikler hakkında uyarı bildirimleri gönderir. Toplantı planlayıcıları, 2009 yılında açılan, otelin 38.000 ft2 büyüklüğündeki Etkinlik Merkezinin modern ve monokrom hissini yansıtmak için yakın zamanda yenilenen klasik toplantı alanında bu teknolojiden faydalanabilir.

 

Swissôtel Chicago
Hakkında Swissôtel Chicago, AAA Dört Elmas bir otel olup 661 misafir odası, suit, yenilenmiş lobi ve etkinlik alanının yanı sıra son teknolojilerle donatılmış ve 38.000 ft2 büyüklüğünde bir Etkinlik Merkezi sunmaktadır. Harry Weese tarafından tasarlanan, tamamı cam, üçgen şeklindeki otel Chicago Nehri ve Michigan Gölü'nün buluşma noktasında yer almakta olup Navy Pier, Millennium Park ve The Magnificent Mile'ın manzaraları ile çevrilidir. Daha fazla bilgi için lütfen www.SwissotelChicago.com adresini ziyaret edin.

Swıssôtel Hotels & Resorts

Swissôtel Hotels & Resorts, ödüllü ve benzersiz bir delüks otel grubu olup, ünlü İsviçre konukseverliğini modern tasarım, kişiye özel hizmet, cazibe ve verimlilik ile birleştirmektedir. Popüler kaçamak destinasyonlarında ve şehir merkezlerinde yer alan oteller, iş ve alışveriş bölgelerine rahat ulaşım imkanı sağlamaktadır. Grubun İsviçre mirası sayesinde organizasyon yeteneği, ayrıntılara özen gösterileceği, emniyet ve üstün konuk deneyimi garanti edilmektedir.

Uluslararası otel zincirinin sahibi, dünya çapında Raffles, Fairmont ve Swissôtel markaları altında 101 otel ve tesisi bulunan lider global otel şirketlerinden FRHI Holdings Limited'dir. Şirket aynı zamanda Fairmont ve Raffles markalı Rezidansları, Gayrimenkulleri ve lüks özel rezidans kulüp tesislerini yönetmektedir.