SWISSÔTEL HOTELS & RESORTS, BRITISH AIRWAYS EXECUTIVE CLUB İLE ORTAKLIK BAŞLATIYOR

İleri Tüm Haberleri Görüntüleİleri

ZÜRİH, Kasım 2012

Aynı zamanda British Airways'in Executive Club üyeleri olan Swissôtel Hotels & Resorts misafirlerini yeni bir ödül bekliyor. Anında yürürlüğe girmek üzere, Swissôtel'lerde yapılan her konaklama misafirlere doğrudan British Airways Executive Club Avios puanları toplamaya başlama şansı veriyor.

"British Airways Executive Club'ın dünyanın en önemli sık uçan yolcu programlarından biri olması nedeniyle bu işbirliği bizim için son derece önemli", diyor Swissôtel Hotels & Resorts'un ana kuruluşu FRHI'nin (Fairmont Raffles Hotels International) Ortak Pazarlama Üst Düzey Yöneticisi Stephanie Hilgers. "Bu ortaklık sayesinde, potansiyel müşterilerle iletişime geçme ve düzenli müşterilerle ilişkilerimizi güçlendirme konusunda yeni fırsatlar yaratıyoruz."

British Airways Avios puanlarını toplamak, misafirlere Avios puanlarını uçuşlar, kabin yükseltmeleri ve Avis ile araba kiralama hizmeti gibi ödüllerden faydalanmalarına yardımcı olacaktır.

Swıssôtel Hotels & Resorts

Swissôtel Hotels & Resorts, (www.swissotel.com), ödüllü ve benzersiz bir delüks otel grubu olup, ünlü İsviçre konukseverliğini modern tasarım, kişiye özel hizmet, cazibe ve verimlilik ile birleştirmektedir. Popüler kaçamak destinasyonlarında ve şehir merkezlerinde yer alan oteller, iş ve alışveriş bölgelerine rahat ulaşım imkanı sağlamaktadır. Grubun İsviçre mirası sayesinde organizasyon yeteneği, ayrıntılara özen gösterileceği, emniyet ve üstün konuk deneyimi garanti edilmektedir.

Uluslararası otel zincirinin sahibi, dünya çapında Raffles, Fairmont ve Swissôtel markaları altında 102 otel ve tesisi bulunan lider global otel şirketlerinden FRHI Holdings Limited'dir. Şirket aynı zamanda Fairmont ve Raffles markalı Rezidansları, Gayrimenkulleri ve lüks özel rezidans kulüp tesislerini yönetmektedir.