SWISSOTEL OTELLERİ VE TATİL KÖYLERİ KONUKLARINA SEYAHATLERİNDE BESLEYİCİ SEÇENEKLER SUNMAK İÇİN SAĞLIKLI DEMLEME ÇAY VE İÇECEK SERVİSİ YAPMAKTADIR

Zindelik İçecekleri
İleri Tüm Haberleri Görüntüleİleri
PDF’i İndirin

Zürih, Eylül 2015

Seyahate çıkan pek çok kişi için sağlıklı menü seçenekleri bulmak bir sorun olabiliyor, özellikle de dünya jet sosyetesinin her zaman buna vakti de olmuyor. Konuklarının “İyi Yaşam”alarına yardımcı olmayı düstur edinen Swissotel Otelleri ve Tatil Köyleri, misafirlerine sağlıklı, besleyici ve canlandırıcı malzemelerden yapılmış meyve suları ve smoothielerle öne çıkan çok çeşitli ve lezzetli içecek menüsü sunmaktadır. Otelin markası olan ve hızlı bir toplantı arası ya da sabaha hızlı bir başlangıç veya yemek öncesi bir aperatif için mükemmel Zindelik Meyve Suyu ve Smoothie menüsü konuklarımıza soğuk algınlığı, yorgunluk ve hatta mevsim alerjileri ile mücadele etmelerine yardımcı olacak sağlıklı destek içecekleri sunmaktadır. Tüm dünyadaki Swissotel tesislerinde sunulan her Zindelik Meyve Suyu ve Smoothie menüsü benzersizdir ve her konuğun kendilerine has yaşam kalitesinden daha da fazla zevk almasını sağlayacak ve kendi yaşam tarzına uygun bir şekilde ayarlanmış geleneksel içecek seçeneklerinden de yerel olarak faydalanmaktadır.

Meyve ve sebze sularının faydaları seyahat edenler için her geçen gün daha da önemli olmaktadır; çoğu zaman mevsime uygun malzemeler ve Süper yiyecekler içermekte, böylece de konukların konaklamaları sırasında ve sonrasında sağlıklarını korumalarına yardımcı olmaktadır. Örneğin, her zaman vücuda su sağlayan karpuz ve olgun domatesler güneş yanıklarına karşı rahatlatıcı bir işlev görmektedir; lezzetli limonlar ateş yükselmesi ile savaşmakta, bağışıklık sistemini güçlendirmektedir ve maydanoz ve pazı gibi magnezyum deposu yeşillikler kasları güçlendirmektedir; bunların tümü de dünyadaki Swissotel konuklarının önemli yaşam tarzlarına yararlıdır.


AVRUPA
Türkiye'deki Swissotel Büyük Efes, İzmir konuklarına, kendi zindelik smothielerini ve meyve sebze sularını hazırlayabilecekleri gerçekten benzersiz bir bar-arkası deneyimi sunmaktadır Konuklarımız kendileri deneyerek, otelin ünlü bar müdürünün rehberliğinde en lezzetli, sağlıklı ve canlandırıcı içeceklerin hazırlanmasındaki sırları keşfetme şansını yakalamaktadırlar. Kentte böylesi yeni bir deneyim sunan tek otel olarak, konuklar ve kent sakinlerine her Perşembe akşamı otelin 9. katında yer alan muhteşem Sky Bar'da kendi Zindelik içeceklerini yaratma keyfi sunmaktayız.

Neredeyse tüm seyahat edenlerin de bildiği gibi, uzun bir turistik gezi veya toplantıların sonunda bazen ilave enerji desteği gerekmektedir. İsviçre’de Swıssotel Zürih misafirlerine otelin “tarladan sofraya” restoranı olan Le Muh’ta Günlük Enerji Desteği ile canlanma fırsatı sunuyor. Le Muh ekibi restoranda ve etkinliklerin kahve aralarında dönüşümlü günlük Sıvı Vitamin sunuyor. Vitamin artırıcı bu içecekler arasında her en popüler olanı, lif zengini Goji üzümü ve soğuk algınlığı düşmanı zencefilden yapılan Yeşil Kuvvet Smoothiesi'dir. Bilimsel olarak da kanıtlandığı gibi Goji üzümleri dünyada besin bakımından en yoğun meyvedir ve gerekli tüm amino asitlerle yüksek miktarda protein ve C vitamini içermesiyle benzersiz bir süper yiyecektir. Zencefil ise vücutta enerji dolaşımını artırır, normal kan dolaşımını sağlamaya yardımcı olur ve vücuttaki metabolizma hızını arttırır.

Swissotel Berlin toplantılarda imzalı ev yapımı limonatası ile canlandırıcı molalar sunmaktadır. Çok basit ancak lezzetli bir içecek sadece üç malzemeden yapılmaktadır: doğal şeker, minerali su ve taze sıkılmış limon suyu. Bu sağlıklı içecek uzun bir gün sırasında konuklara ilave enerji desteği sağlayacaktır. Planlayıcılardan ilave bir tat veya besin takviyesi talebi gelmesi durumunda, otelin barmen takımı limonataya C vitamini kaynağı taze frambuaz ve ananasla ve hatta kan basıncını düşürecek kekikle zenginleştirmeye hazırdır - güne enfes bir mola!


ASYA
Swissotel Nai Lert Park Bangkok otelin Zindelik menüsünde tam bir meyve sebze suyu ve smoothie seçkisi sunmaktadır. Otel, yakın bir adadaki hindistan cevizi çiftliklerinden gelen yerel bir ürün olan Mai Si Balı kullanmaktadır. Yılda sadece bir kere toplanan bu doğal tatlandırıcı otelin pek çok imzalı içeceğinde kullanılmaktadır. Hiç bir malzemenin kullanım dışı kalmadığı canlandırıcı seçenekler arasında kereviz, kırmızıbiber ve kara yosundan yapılan Bardaktaki Salata; portakal ve balla yapılan Sakinleştirici ve hurma, soya sütü ve mangodan yapılan vitamin B katkılı Hurma Kokteyli ile her ağız tadına uygun bir lezzet vardır. Yemekler arasında alındığında, menüdeki Zindelik İçecekleri hızlı bir şekilde açlık gidermek için harika bir seçenektir. Muhteşem bir örnek olarak zencefil ve ananas içeceği gösterilebilir; içecek burun tıkanıklığını azaltır ve pek çok sindirim sorunlarına etkili çözüm sağlar. Sindirimi hızlandırması ve tatlıya yer açılması için, yemeklerden önce içilmesi tavsiye edilir!

Swissotel Pekin, Hong Kong Macau Center hareketli bir kentin ortasında harika bir mekandır; ancak odalarında kalmak isteyen konuklar için otelin odada yemek servisi menüsünde çok çeşitli Zindelik yiyecekleri bulunmaktadır. Mevsime has tadı vermek üzere için şefler mevsimsel tatlarla menüyü oluşturmaktadır ve bu arada da meyve sularından yeni karışımlar meydana getirmektedirler; greyfurt salatalık, elma kereviz ve portakal havuç gibi. Sürekli hareket halinde olan konuklarımız için otelin Lobi lounge'unda bulunan The Flow Lounge & Bar yoğun bir güne başlamadan önce konuklarına lezzetli içecekler sunmaktadır.

Japonya'da bulunan Swissotel Nankai, Osaka konuklara özellikle ilave enerji vermeleri amacıyla oluşturulan çeşitli smoothie seçenekleri sunan sağlıklı Zindelik Menüsü ile öne çıkmaktadır. Odada yemek servisi menüsünün bir bölümü olarak konuklar özel olarak hazırlanan dört değişik enerji içeceğinden sipariş verebilirler: yaban mersini, az yağlı yoğurt ve balla yapılan Beyin Şarjı; ananas, muz ve az yağlı yoğurtla yapılan Kuvvetlendirici; taze çilek, kivi ve portakal suyuyla yapılan ve vakti az olanlar ile güne hızlı bir başlangıç yapmak isteyenler için Çabuk Uyan; daha tatlı yemeği seven konuklar için de mutlaka denenmesi gereken ve Nutella, soya sütü ve elbette İsviçre Çikolatasından yapılan İsviçre Çikolata Bombası. Enerji arttırıcı smoothieler egzersiz, toplantı veya şehri keşif turu öncesinde güne başlamak için harika seçeneklerdir.

İş seyahati yapanlar için, hareketli Singapur kentinde bulunan Swissotel The Stamford geleneksel kahve molasında konuklara tadını çıkartmaları için çeşitli sağlıklı seçenekler servis ederek farklı bir ağız tadı sunmaktadır. Enerji arttırıcılardan sindirime yardımcı olanlara kadar otelde, sadece otele özel lezzetli smoothie menüsü servis edilir. Harika bir kalsiyum ve potasyum kaynağı olan rezene, otelin lezzetli Mango Baharatlı Smoothie'sinin ana malzemesidir ve sindirim sistemine destek olmaktadır. Asıl malzemesi meyve olana Bananza, içindeki Boiron çarkıfelek meyvesi, muz ve antiseptik görevi gören özel tarçın şurubu ile öne çıkmaktadır. Guava Palava ve Blue Bear ise günlük soğuk algınlığı ile mücadele edecek C vitamini ve bağışıklık sistemini güçlendirecek magnezyum içeren neredeyse her şeyden yapılmaktadır.


AVUSTRALYA
Yoldaki yoğun aileler için Swissotel Sidney anne, baba ve çocuklardan oluşan tüm aile için ideal bir “aşağı bölge” menüsü sunmaktadır. Günün en önemli öğünü olan kahvaltı ila başlamaktadır bu menü de! Konuklar her güne otelin çatısındaki arı kovanlarından gelen yerel Swissotel Sidney balı, yoğurt, üzüm, muz veya çilekten yapılan taze meyveli kahvaltı smoothiesi ile başlayabilirler. Sadece bu kadar da değil, otelin yerel yiyecek noktası olan JPB, konuklara kendilerinin ayarlayacakları ve kendi istedikleri taze sıkışmış suları yaratacakları bir self servis meyve suyu sıkacağı ve taze kesilmiş meyveler sunmaktadır. A-la-carte menüde de içlerinde taneli karışık meyve, mango, muz ve çileklerin de bulunduğu taze meyve içecekleri ile Detoks Suyu ve ıspanak, kereviz, elma ve salatalıktan yapılan Yeşil Makine ile havuç, elma ve zencefilden yapılan Enerji Suyu da bulunmaktadır. Tatlıyı sevenler için, otelde muhteşem milkshakelerden oluşan bir seçki de mevcuttur; tatlı yerine içilebilecek ve konuklara rahatlamaları ve kaliteli zamanın keyfini çıkartmaları için özel bir tat olacaktır.


AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ
Kara lahana, zencefil ve yaban mersini Swissotel Chicago’nin özenle hazırlanan Zindelik Menüsünde gösterinin yıldızlarıdır. Amerika'nın Ortadoğusu'nun yerli ve taze ürünlerini kullanan şeflerimiz bölgedeki çiftliklerle ve dağıtımcılarla birlikte çalışarak konuklara gerçek Chicago tadı ile onun dört mevsimini sunmaktadırlar. Güne harika bir başlangıç olmasının yanı sıra, en özellikli lezzetimiz leziz Havuç Elma Zencefil suyudur. Tüketilmesi önerilen günlük proteinin %8 kadarını 129 kalorilik bir bardakta içeren bu besin yönünden zengin içecek, sağlığına önem veren konuklar için pek çok fayda sağlamaktadır. Çıtayı zengin seçeneklerle yükseltmek isteyen otel barmenleri kokteyl kreasyonlarında şimdi süper yiyecekleri de kullanmaktadırlar. Bunlar arasında kan dolaşımını hızlandıran nane yaprakları, uçuş sersemliğini azaltan Goji üzümleri ve göz sağlığını ile bağışıklığı arttıran çilek de bulunmaktadır.

Swıssotel Hotels & Resorts

Swissotel Hotels & Resorts ilk olarak büyük dağları ve eşit yüksek yaşam koşullarıyla bilinen İsviçre ülkesinde kuruldu. Çağdaş İsviçre tarzı ve yerel hayattan ilham alan zarafeti, lüks otellerden hoşlanan, ancak geleneksel odalar yerine modern bir yenilik anlayışını tercih eden iş ve tatil amaçlı konukları kendisine çekmektedir. Seyahat eden kişilerin tam da bulunmak istedikleri yerde konumlanan Swissotel, misafirlerine hem iş hem de alışveriş alanlarına kolay erişim sağlayabilecekleri, şehrin merkezinde konaklama deneyimi sunuyor. Swissotel otelleri, dünyanın dört bir yanında uygun birer konuma sahip olan 30 adet yerde bulunabilir, üstelik dahası da gelecektir. Her bir Swissotel şubesi, konukları için İsviçre sürdürülebilirlik standartlarını uygulamaktadır. Aslında Swissotel'in bir misyonu var: konuklara, ekip üyelerine ve çevreye eşit ölçüde saygılı davranmak. Swissotel; Raffles, Fairmont ve Swissotel markaları altında dünya çapında 110 adet otele sahip önde gelen global otel şirket FRHI Hotels & Resorts'un bir parçasıdır. Ancak Swissotel ne kadar dünya markası haline gelirse gelsin, tıpkı kurulduğu ülkenin kendisi gibi, ruhen küçük kalmaya devam edecektir.