SWISSÔTEL HOTELS & RESORTS TAYLAND'IN PHUKET ADASINDAKİ İKİNCİ TESİSİYLE DESTİNASYONLARINI ARTIRIYOR

Swissotel Phuket Patong Beach Resort
İleri Tüm Haberleri Görüntüleİleri
PDF’i İndirin

Singapur, Nisan 2016

Swissotel Hotels & Resorts Phuket'teki ikinci ve Tayland'daki dördüncü tesisini yönetmeyi kararlaştırdı. Şu anda dusitD2 Phuket Resort olarak işletilen tesisin Haziran 2016'de Swissotel Resort Phuket Patong Beach olarak işletilmeye başlanması planlanıyor. Bu tesis markanın Destinasyon Mülkleri sahibi olarak yöneteceği ikinci tatil köyü olacak; ilki 2012 yılından bu yana başarıyla işletilen lider otel grubu Swissotel Resort Phuket Kamala Beach tesisidir.

Phuket Uluslararası Havaalanına 45 dakika uzaklıkta yer alan Swissotel Resort Phuket Patong Beach, Phuket'nin en çok ziyaret edilen ve gece hayatıyla ünlü bölgelerinden birinde, Phuket'in Patong bölgesindedir. Otel Patong plajına sadece dakikalarca uzaklıkta olup üstü açık barları ve canlı ortamıyla ünlü Bangla caddesine sadece 15 dakika mesafededir.

Swissotel Markası başkan yardımcısı Lilian Roten şunları söylüyor: "Bu tesis Swissotel portföyüne harika bir yeni ilave ve Phuket'deki varlığımızı genişletmekten dolayı çok heyecanlıyız." "Bu otel modern tasarımı ve ilham verici çevresiyle Patong bölgesini keşfetmek ve gerçekten Phuket'e özgü olan deneyimlerin keyfini çıkarmak isteyen konuklar için ideal bir destinasyon olacaktır."

Otelde 390 konuk odası, dört restoran ve bar, bir yüzme havuzu ve bir sağlık ve çocuk kulübü bulunuyor. Otel aynı zamanda üç toplantı odası ve şu anda yapımı devam eden 250 kişilik yeni bir çatı katı balo salonuna sahiptir. MICE olanakları daha fazla etkinliğe ev sahipliği yapmak için şu anda genişletiliyor ve bu yeni özellikler Eylül 2016'de kullanıma sunulacaktır.

Phuket, Andaman Denizi kıyı şeridine bakan Güney Tayland'da yer alır ve ülkenin en büyük adasıdır. Adanın lider endüstrisi olarak turizmle Tayland'ın en zengin bölgesidir. Phuket, 2013 yılında Condé Nast Traveler tarafından En İyi 3 Ada Destinasyonundan biri olarak adlandırıldı ve ada yıl boyunca toplantılar, konferanslar ve etkinlikler için de bir destinasyondur.

Destination Resorts Co’nun CEO’su Garry Murray, “Swissotel ile olan ilişkimizi derinleştirmekten mutluluk duyuyoruz. Ltd. Phuket‘nun heyeca verici bir destinasyon olarak popüleritesi büyümeye devam ediyor ve Phuket otellerimiz bölgeyi ziyaret eden ziyaretçiler için ideal bir konumda,“ diyor. Swissotel bize konuklarımız için sürekli olarak mükemmel bir deneyim yaratan mükemmel, profesyonel ve etkili bir yönetim sunuyor."

Swissotel Resort Phuket Patong Beach kısa süre sonra Bangkok Tayland'da Swissotel Nai Lert Park ve Swissotel Le Concorde, Singapur'de Swissotel The Stamford ve Swissotel Merchant Court, Swissotel Sidney, Avustralya ve diğerleri dahil olmak üzere Asya Pasifik'teki Swissôtel Hotels & Resorts'un genişleyen portföyüne katılacaktır.

Swıssôtel Hotels & Resorts

Swissôtel Hotels & Resorts, ödüllü ve benzersiz bir delüks otel grubu olup, ünlü İsviçre konukseverliğini modern tasarım, kişiye özel hizmet, cazibe ve verimlilik ile birleştirmektedir. Popüler kaçamak destinasyonlarında ve şehir merkezlerinde yer alan oteller, iş ve alışveriş bölgelerine rahat ulaşım imkanı sağlamaktadır. Grubun İsviçre mirası sayesinde organizasyon yeteneği, ayrıntılara özen gösterileceği, emniyet ve üstün konuk deneyimi garanti edilmektedir.

Uluslararası otel zincirinin sahibi, dünya çapında Raffles, Fairmont ve Swissôtel markaları altında 101 otel ve tesisi bulunan lider global otel şirketlerinden FRHI Holdings Limited'dir. Şirket aynı zamanda Fairmont ve Raffles markalı Rezidansları, Gayrimenkulleri ve lüks özel rezidans kulüp tesislerini yönetmektedir.