SWISSÔTEL ENDONEZYA PAZARINA GİRMEK İÇİN BALİ'DE 170 ODALI BİR TATİL KÖYÜ ANLAŞMASI İMZALIYOR

Swissotel Bali
İleri Tüm Haberleri Görüntüleİleri
PDF’i İndirin

Singapur, Temmuz 2015

FRHI Hotels & Resorts (FRHI) portföyünde lider bir marka olan Swissôtel Hotels & Resorts bugün tatil köyü geliştiricisi PT ile bir anlaşma imzaladığını duyurdu. Bali Ragawisata'nın yöneteceği 170 odalı yeni tatil köyü Swissotel Bali'nin 2017 sonlarında açılması planlanıyor.

Bukit Pandawa'da göz alıcı bir falezin üzerinde bulunan, geniş, lüks ve ustaca planlanmış bir tatil köyü tesisi olan Swissotel Bali adada kıskanılacak bir yere sahip olacak, uluslararası jet sosyetenin favori cazibe merkezlerine sadece dakikalarca uzaklıkta ve Ngurah Rai (Denpasar) Uluslararası Havaalanına araçla kısa mesafede bulunacaktır.

Tüm Endonezya'da lüks otel gelişiminde büyük bir deneyime sahip lider bir tasarım firması olan TONTON Studio tarafından tasarlanan tatil köyü, geniş açık hava balkonlarına sahip muhteşem konuk odalarından Hint Okyanusu'nun doğal manzaralarını sunacaktır. Konuk deneyimi özel plaj kulübü, muhteşem manzaralı bir bar dahil olmak üzere dört enfes yemek mekanı, markanın imzası Pürovel Spa & Sport ve açık hava etkinlik alanlarına sahip 400 metrekarelik kapalı toplantı alanıyla tamamlanacaktır.

FRHI Hotels & Resorts, Asya Pasifik kıdemli başkan yardımcısı Wayne Buckingham şunları söyledi: "Bu, Swissotel markası için heyecan verici yeni bir tesis ve şirketimizin tüm Asya'da ve dünyada şehir ve tatil köyü destinasyonlarının büyüyen portföyünün mükemmel bir tamamlayıcısı. Bu tatil köyü Swissotel markasının hayatta kaliteyi sürdürme sözünü tutarak otantikten yerele yerel özelliklerle desteklenecek çok ilham veren bir ortam sunacaktır. Muhteşem bir tatil köyü ürününü doğal bir cennetle bir araya getirmek Bali'nin büyüden başka bir şey olmamasıdır."

PT’den Djie Tjian An şunları söyledi: "Bu yeni Swissotel tatil köyü projesinde FRHI ile ortak olmaktan son derece memnunuz ve gerçekten birinci sınıf bir tesis kurmak için onlarla çalışmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.” Bali Ragawisata. Bali, tüm dünyadan dinlenme, macera ve kültürel özelliklerin tam bir karışımını arayan gezginler için giderek daha çok popüler hale gelen bir tatil destinasyonudur. Swissotel bunları ve daha fazlasını sunacaktır."

Java ve Lombok arasında bulunan Bali 3,9 milyon nüfusa sahip bir adadır. Endonezya'nın başkenti Jakarta'dan daha fazla uluslararası ziyaretçiye sahip olmasıyla Asya'nın lider tatil merkezlerinden biridir ve ülkedeki en büyük turist destinasyonudur. Bali dünyaca ünlü plajlarının yanı sıra geleneksel ve modern dans, heykel, resim, deri, metal işçiliği ve müzik dahil olmak üzere son derece gelişmiş sanatlarıyla ünlüdür.

İsviçre'den esinlenilen konukseverliğiyle ünlü Swissôtel Hotels & Resorts gelecek yıllarda bir dizi yeni tesis açma planlarıyla uluslararası erişimini genişletiyor. Çin, Hindistan, Rusya, Türkiye ve aynı zamanda dünya genelindeki heyecan veren destinasyonlar için projeler belirleniyor.

Swıssotel Hotels & Resorts

Swissotel Hotels & Resorts ilk olarak büyük dağları ve eşit yüksek yaşam koşullarıyla bilinen İsviçre ülkesinde kuruldu. Çağdaş İsviçre tarzı ve yerel hayattan ilham alan zarafeti, lüks otellerden hoşlanan, ancak geleneksel odalar yerine modern bir yenilik anlayışını tercih eden iş ve tatil amaçlı konukları kendisine çekmektedir. Seyahat eden kişilerin tam da bulunmak istedikleri yerde konumlanan Swissotel, misafirlerine hem iş hem de alışveriş alanlarına kolay erişim sağlayabilecekleri, şehrin merkezinde konaklama deneyimi sunuyor. Swissotel otelleri, dünyanın dört bir yanında uygun birer konuma sahip olan 30 adet yerde bulunabilir, üstelik dahası da gelecektir. Her bir Swissotel şubesi, konukları için İsviçre sürdürülebilirlik standartlarını uygulamaktadır. Aslında Swissotel'in bir misyonu var: konuklara, ekip üyelerine ve çevreye eşit ölçüde saygılı davranmak. Swissotel; Raffles, Fairmont ve Swissotel markaları altında dünya çapında 110 adet otele sahip önde gelen global otel şirket FRHI Hotels & Resorts'un bir parçasıdır. Ancak Swissotel ne kadar dünya markası haline gelirse gelsin, tıpkı kurulduğu ülkenin kendisi gibi, ruhen küçük kalmaya devam edecektir.