SWISSÔTEL HOTELS & RESORTS, BODRUM'DA İKİ YENİ DELÜKS OTELLE TÜRKİYE'DEKİ TESİSLERİNİ ARTTIRIYOR

İleri Tüm Haberleri Görüntüleİleri

ZURICH, Haziran 2012

Swissôtel Hotels & Resorts'un Türkiye'deki portföyü iki yeni delüks otelle genişletiliyor: Bodrum'da bir kıyı bir de şehir resortu. In addition to İstanbul and İzmir, Bodrum will become another important feature destination in the Turkish market for this international hotel group with Swiss roots. İki yeni otelin 2013 ve 2014‘de açılması programlandı.

Swissôtel’in gelecekteki plaj resortu, Bodrum’a 20 km mesafede Turgutreis’de doğrudan deniz kenarında yer alacak. Ana iki katlı otel, oda başına en az 40m² boyuta sahip 66 oda ve suitten oluşmakta olup 85 – 274m² boyutundaki 72 konaklama birimi kapasiteli, ön kısımda yer alan villalar ve dubleks teraslarla tamamlanmıştır. Fırsatı, kapalı ve açık havuzlar, Pürovel Spa ve Sport, bir dizi geniş spor olanakları ve çeşitli restoranlar tamamlayacak.

Swissôtel’in Bodrum şehri projesi şehrin çekici panoramik manzaralarını sunan Bodrum’a bakan tepelerin eteklerinde yer almaktadır. 56 şık oda ve suit, 45 özel rezidans, 3 restoran ve Pürovel Spa & Sport tüm konuklar için hizmet verecek. Otel, Bodrum'un merkezine 10 dakikalık mesafede, havaalanına ise yalnızca 20 dakika uzaklıktadır. Swissôtel Hotels & Resorts'un Başkanı Meinhard Huck, "Otel grubumuz 20 yıldan bu yana Türkiye'de varlığını sürdürmekte olup mükemmel bir üne ulaşmıştır" açıklamasında bulunuyor. “Bodrum’daki her iki resotta, bu önemli marketteki mevcut otellerimize mükemmel ilaveler olacak.”

Gerek konumu gerekse Ege sahillerinin ılık Akdeniz iklimi dolayısıyla, Bodrum hem yabancı turistler hem de yerel sakinler arasında oldukça popüler bir tatil yöresidir. Many families from İstanbul have a summer home here and consider the city their holiday residence. Bodrum; sörf, dalış ve diğer su sporları için ideal koşulları sağlamaktadır. Katı yönergeler nedeniyle Bodrum'da binalar iki katla sınırlıdır ve bu da kentin Türkiye'deki diğer turist destinasyonları arasında fark yaratmasına yardımcı olmaktadır. Yunan Adası Kos tekne ile sadece yarım saat uzaklıktadır.

Projenin sahibi ve geliştiricisi, dünyanın önde gelen konaklama sektörü danışmanlarından biri olan Servotel Corporation tarafından önerilen Çagdaş Holding’dir. Her iki proje de 2011 yılında birçok tasarım ödülü kazanan ve uluslararası düzeyde tanınmış mimar Gökhan Avcıoğlu (GA Mimarlık) tarafından tasarlanacaktır. Çağdaş Holding'in Başkan Vekili Çağdaş Çağlar, "Türkiye'deki en hızlı gelişen resort destinasyonunda iki adet birinci sınıf tesisle uluslararası düzeyde lüks otelleri çeşitlendirme vizyonumuzu görmekten mutluluk duyuyoruz" açıklamasında bulunuyor. “Bu girişimde marka ortağımız olan, kaliteyi ve profesyonelliği temsil eden ve hem Türkiye hem de uluslarası pazarlarda mükemmel tanınırlığa sahip Swissôtel Hotels & Resorts ile ilerleme kaydettiğimiz için de mutluyuz.”

1987‘de, Çağdaş İnşaat’ın İstanbul‘de kuruluşu, İnşaat Sektöründe en başarılı şirketlerden biri olarak bilinen Çağdaş Holding için önemli bir dönüm noktası oldu. Çağdaş Holding kuruluşundan bu yana İstanbul, Adapazarı ve Bodrum'da birçok prestijli projeye imza atmıştır. Bodrum Uluslararası Havalimanı'nın hizmete başlamasının ardından, yatırımlar Bodrum ve çevresine yoğunlaştırılmıştır. Yüksek iş anlayışı ve kalite yaklaşımına sahip Çağdaş Holding, Bodrum'un geleceği bakımından son derece iyi tanının yatırımlar olan birçok inşaat, proje ve yeniliğin mimarı olmuştur. Çağdaş İnşaat, Çağdaş Beton, Çağdaş Air, Çağdaş Properties, Çağdaş Peyzaj, Çağdaş Harita Mühendislik, Çağdaş Yapı Market, Çağdaş Mermer, Bodrum FM, Bodrum Turizm ve Çağdaş Enerji gibi on iki şirketten meydana gelen Çağdaş Holding günümüzün güçlü ve yaratıcı bir markası haline gelmiştir.

Swıssôtel Hotels & Resorts

Swissôtel Hotels & Resorts, ödüllü ve benzersiz bir delüks otel grubu olup, ünlü İsviçre konukseverliğini modern tasarım, kişiye özel hizmet, cazibe ve verimlilik ile birleştirmektedir. Popüler kaçamak destinasyonlarında ve şehir merkezlerinde yer alan oteller, iş ve alışveriş bölgelerine rahat ulaşım imkanı sağlamaktadır. Grubun İsviçre mirası sayesinde organizasyon yeteneği, ayrıntılara özen gösterileceği, emniyet ve üstün konuk deneyimi garanti edilmektedir.

Uluslararası otel zincirinin sahibi, dünya çapında Raffles, Fairmont ve Swissôtel markaları altında 101 otel ve tesisi bulunan lider global otel şirketlerinden FRHI Holdings Limited'dir. Şirket aynı zamanda Fairmont ve Raffles markalı Rezidansları, Gayrimenkulleri ve lüks özel rezidans kulüp tesislerini yönetmektedir.