SWISSOTEL HOTELS & RESORTS ACCORHOTELS GROUP BÜNYESİNE KATILDI

Accor Hotels Manşeti
İleri Tüm Haberleri Görüntüleİleri

Toronto, Temmuz 2016 -

Bugün Swissotel Hotels & Resorts olarak dünyanın en büyük küresel otel şirketi olan AccorHotels Group çatısı altına girmiş olup markamıza ve ilhamını İsviçre'den alan otellerimizden oluşan bu inanılmaz koleksiyona heyecan verici yeni bir bölüm ekledik.

Bu tarihi adımla Swissotel, atılım yapma fırsatı elde etmiş ve dünya çapında bir kurumsal lider ve lüks otel pazarında kilit bir oyuncu olarak AccorHotels bünyesinde hemencecik yerini almıştır.

AccorHotels 95 ülkeden fazla yerde varlığını sürdürmekte olup Swissotel ve kardeş markaları Farimont ve Raffles ile birlikte kapasitesini Sofitel, Pullman, MGallery ve Novotel'in de dahil olduğu 4.000'den fazla tanınmış, lüks, orta ölçekli ve ekonomik otel ve tatil köyüne çıkaracaktır. Daha fazlasını öğrenmek için sizi www.accorhotels-group.com internet sitesini ziyaret etmeye davet ediyoruz!

Misafirlerimize sıcak ve samimi hizmetimizi sunarken bizimle geçirdikleri her dakikayı anlamlı birer seyahat anısına çevirmeye kendimizi hiç olmadığı kadar adamış bulunuyoruz. Ödül kullanımları da dahil olmak üzere gelen her türlü rezervasyon hiçbir şekilde değişmeyecektir. Bu gelişim için heyecan duymakla birlikte bu stratejik kazancın da dünyanın her bir köşesindeki misafirlerimize faydalar sağlayacağına yürekten inanıyoruz.

Swıssôtel Hotels & Resorts

Swissôtel Hotels & Resorts, ödüllü ve benzersiz bir delüks otel grubu olup ünlü İsviçre konukseverliğini modern tasarım, kişiye özel hizmet, cazibe ve verimlilik ile birleştirmektedir. Popüler kaçamak destinasyonlarında ve şehir merkezlerinde yer alan oteller, iş ve alışveriş bölgelerine rahat ulaşım imkanı sağlamaktadır. Grubun İsviçre mirası sayesinde organizasyon yeteneği, ayrıntılara özen gösterileceği, emniyet ve üstün konuk deneyimi garanti edilmektedir.