DÜNYAYI GÖRÜN VE SWISSOTEL HOTELS & RESORTS İLE TASARRUF EDİN

Sezona Özel Fırsat
İleri Tüm Haberleri Görüntüleİleri
PDF’i İndirin

Zürih, Kasım 2014

Uzatılan bir iş gezisi, aileyle birlikte çıkılan bir tatil veya hafta sonu sağlık için yapılan bir kaçamak isteyen ve kış kaçamaklarını planlayan seyahat severler, Swissôtel Hotels & Resorts'tan gelen özel bir teklifle modern konforu deneyimleyecekler. 31 Mart 2015 tarihine kadar Swissotel konukları, markanın Sezona Özel promosyonu ile konaklamalarını ayırtırken %20'ye varan indirimler kazanacaklar.

Singapur'deki müşteri toplantılarından, Amsterdam'deki turistik gezilere kadar, Swissotel konukları kendilerine uygun ve rahatlatıcı olan taze ve modern konaklamalar sunan son teknoloji tesislerde geleneksel İsviçre misafirperverliğini ve sıcaklığını deneyimlemektedir.

Tayland deneyimiyle eğlenmeyi planlayan ziyaretçiler, Bangkok'taki zarif Swissotel Nai Lert Park tesisinde kalabilir ve otelin sekiz dönümlük yemyeşil tropik bahçelerinin ve gurme restoranlarının tadını çıkarabilirler. Otel fiyatları Klasik Şehir Manzaralı oda için THB 2160++'dan başlamaktadır.

Swissotel konumlarındaki yerel iş bölgelerinin merkezine yakın olun, aynı zamanda ünlü gece yaşamının, sanatın ve sporun tadını çıkararak ziyaretinizin çoğunu şehrin en canlı etkinlikleriyle geçirin. Almanya'nın zengin kültürü ve tarihinin yanı sıra, ünlü alışveriş yerlerini de Swissotel Berlin'de konaklayarak deneyimleyin. Oteldeki fiyatlar gecelik 89 Euro'dan başlamaktadır.

Chicago'ya iş ya da eğlence amaçlı uçtuğunuzda, bu şehir Amerika'nın özünü temsil eder ve ziyaret edecek 77'ün üzerinde ayrı semti vardır. Lake Michigan ile Chicago Nehri'nin kesişiminde bulunan çarpıcı Swissotel Chicago tesisinde gecelik 149 Amerikan Doları'ndan başlayan fiyatlarla konaklayın. Konuklar, Teras Katı Spor Salonunda ve Havuzunda canlanabilir ve enerji depolayabilir; Teras Katı Spor Salonu, otelin 42. katında şehrin rakipsiz panoramik görüntülerini sunar.

Kültürel bir seyahat planlayan kişilerin Türkiye'deki Swissotel Buyuk Efes, İzmir otelini ziyaret etmeleri tavsiye ederiz. Kentte bulunan bu tatil köyü, çok modern bir tatil deneyimi sunar. Ege Denizi'ne bakan geniş bahçelerde konumlanan otel, şehrin ticaret bölgesinin ortasında bulunmaktadır. Konuklar ayrıca, yenilenmek için ideal olan mevsime özel tedaviler sunan Purovel Spa & Sport tesisinin keyfini çıkarabilir. Oteldeki fiyatlar gecelik 80 Euro'dan başlamaktadır.

Doğrudan rezervasyon yaptırmak için swissotel.com/seasonal-saver adresini ziyaret edin ve bir ücretsiz oda güncellemesi ve geç çıkış da dahil ilave avantajların tadını çıkarın. Ayrıca çevrimiçi rezervasyon yaptıran misafirler için oda içi yemek yeme ücretleri uygulanmamaktadır.

Daha fazla bilgi, katılımcı otellerin tam listesi, rezervasyon yaptırma hüküm ve koşulları için seyahat eden kişiler yerel seyahat profesyonelleriyle iletişim kurabilir veya swissotel.com/seasonal-saver adresini ziyaret edebilirler. Aksi belirtilmediği sürece fiyatlar müsaitlik durumuna göre geçerlidir ve oda ve gece başına ücretlendirme yapılır, vergiler dahil değildir ve iki kişilik konaklama baz alınır.

 

Sosyal Medya @ Swissotel
Swissotel, seyahat severleri #SwissotelTravels hashtag'iyle Facebook ve Twitter üzerinden kış seyahati maceralarını ve deneyimlerini paylaşmaya davet etmektedir. Ayrıca, en yeni marka ve otel güncellemelerini, seyahat ipuçlarını ve heyecan verici teklifleri almak üzere fan olun.

Swıssôtel Hotels & Resorts

Swissôtel Hotels & Resorts, (www.swissotel.com), ödüllü ve benzersiz bir delüks otel grubu olup ünlü İsviçre konukseverliğini modern tasarım, kişiye özel hizmet, cazibe ve verimlilik ile birleştirmektedir. Popüler kaçamak destinasyonlarında ve şehir merkezlerinde yer alan Swissotel lokasyonları, iş ve alışveriş bölgelerine rahat ulaşım imkanı sağlamaktadır. Grubun çağdaş İsviçre tarzı ve yerel hayattan ilham alan zarafeti, lüks otellerden hoşlanan, ancak geleneksel odalar yerine modern bir yenilik anlayışını tercih eden iş ve tatil amaçlı konukları kendisine çekmektedir.

Swissotel; Raffles, Fairmont ve Swissotel markaları altında dünya çapında otellere ve tesislere sahip önde gelen global otel şirket FRHI Hotels & Resorts'un bir parçasıdır.