DÜNYA ÇAPINDAKİ SWISSÔTEL HOTELS & RESORTS LOKASYONLARINDA İNANILMAZ FIRSATLARLA YAZIN KEYFİNE VARIN

Sezona Özel Fırsat
İleri Tüm Haberleri Görüntüleİleri
PDF’i İndirin

Zürih, Mayıs 2014

Swissôtel Hotels & Resorts, misafirlerine mükemmel bir fiyat üzerinde konfor ve tarzı koruyarak dünyayı keşfetme fırsatı sunuyor. Önde gelen otel şirketinin Sezona Özel fırsatı 30 Eylül 2014 tarihine kadar günün en uygun fiyatı üzerinden %20 indirim ve ayrıca çevrimiçi yapılan rezervasyonlarda ek özel ayrıcalıklar sağlıyor.

Şık kent fırsatları sunan ve Sidney'den Chicago'ya kadar en popüler uluslararası destinasyonlarda yer alan Swissotel tesisleri iş merkezlerinin, alışveriş bölgelerinin ve görülmeye değer yerel yerlerin yakınında elverişli bir konuma sahiptir. Bu yaz Swissotel, yeni bir kenti keşfetmek, ödüllü bir restoranda yemek yemek veya muhteşem spa tesislerinde yalnızca canlanmak ve güç toplamak için mükemmel bir mekan sunuyor.

Ajandasında Türkiye olan gezginler Boğaziçi'nin kıyısındaki yaklaşık 263 dönümlük tarihi bahçelerin arasında, yenilenmiş alışveriş, yemek yeme ve gece hayatı bölgesinin yakınında yer alan Swissotel The Bosphorus, İstanbul'da konaklayabilir. Tatil veya iş amaçlı seyahat eden misafirler, kentin ve İsviçre Alpleri'nin panoramik manzaralarının ve ayrıca çağdaş ve seçkin konaklama birimlerinin keyfini çıkarmak için Swıssotel Zürih'e giriş yapabilir. Güneydoğu Asya'yı ziyaret edecek olanlar için Swissotel The Stamford, en ünlü alışveriş, yemek yeme ve eğlence bölgelerinin ortasında hayranlık uyandıran konumuyla Singapur'un sunduğu tüm güzellikleri keşfetmeye açılan kapıdır.

Doğrudan rezervasyon yapmak ve ücretsiz oda yükseltmesi ile geç çıkış* gibi ek avantajların keyfini çıkarmak için swissotel.com/seasonal-saver adresini ziyaret edin. Ayrıca çevrimiçi rezervasyon yaptıran misafirler için oda içi yemek yeme ücretleri uygulanmamaktadır.

Daha fazla bilgi almak ve katılımcı otellerin tam listesi ile hüküm ve koşulları öğrenmek ve rezervasyon yapmak için gezginler swissotel.com/seasonal-saver adresini ziyaret edebilir, 1-800-637-9477 numarasını arayabilir veya yerel seyahat uzmanları ile iletişime geçebilir.

 

Social @ Swissotel
Aile ve arkadaşlarla çekilen unutulmaz fotoğraflardan dakikası dakikasına seyahat olayları için Swissotel, gezginleri #SwissotelTravels hashtag'ini kullanarak Facebook ve Twitter üzerinden sezonluk seyahat deneyimlerini paylaşmaya davet ediyor. Ayrıca en yeni ürün güncellemeleri, seyahat ipuçları, özel teklifler ve diğer özel içeriklere erişmek için takipçi olun.

 

*Bir sonraki oda kategorisine oda yükseltme imkanı ve saat 16.00'a kadar geç çıkış olanağı müsaitlik durumuna bağlıdır.

Swıssôtel Hotels & Resorts

Swissôtel Hotels & Resorts, (www.swissotel.com), ödüllü ve benzersiz bir delüks otel grubu olup ünlü İsviçre konukseverliğini modern tasarım, kişiye özel hizmet, cazibe ve verimlilik ile birleştirmektedir. Popüler kaçamak destinasyonlarında ve şehir merkezlerinde yer alan Swissotel lokasyonları, iş ve alışveriş bölgelerine rahat ulaşım imkanı sağlamaktadır. Grubun çağdaş İsviçre tarzı ve yerel hayattan ilham alan zarafeti, lüks otellerden hoşlanan, ancak geleneksel odalar yerine modern bir yenilik anlayışını tercih eden iş ve tatil amaçlı konukları kendisine çekmektedir.

Swissotel; Raffles, Fairmont ve Swissotel markaları altında dünya çapında otellere ve tesislere sahip önde gelen global otel şirket FRHI Hotels & Resorts'un bir parçasıdır.