%20 İNDİRİMLE SWISSÔTEL HOTELS & RESORTS'TA YAZ ZAMANI

Sezona Özel Fırsat
İleri Tüm Haberleri Görüntüleİleri
PDF’i İndirin

Zürih, Mayıs 2013

Yaz mevsimi kapıda ve Swissôtel Hotels & Resorts sezonluk tatil fiyatını yeniden yayınladı: Sezona Özel fırsat misafirlere dünya çapındaki 31 otelden birinde iki ya da daha fazla gece konaklamalarda günün en uygun fiyatı üzerinden %20 indirim sunuyor.

Bu özel fırsat için seyahat acenteleri aracılığıyla veya Swissôtel'in web sitesi www.swissotel.com üzerinden çevrimiçi olarak rezervasyon yaptırabilirsiniz. Ayrıca misafirler ücretsiz özel yaz kokteyli ile Swissôtel'in çevrimiçi mağazasında (www.swissotelathome.com) yastıklar, yorganlar, yatak örtüleri, çarşaflar ve bornozlarda %15 indirimin keyfini çıkarabilir.

Sezona Özel fırsat, 31 Mayıs ile 01 Eylül 2013 tarihlerinde geçerli olup 16 Mayıs 2013 tarihi itibariyle rezerve edilebilir - vergiler ve hizmet bedelleri fiyat kapsamında değildir.

Daha fazla bilgi için lütfen şu adresi ziyaret edin: www.swissotel.com/offers/deals/seasonal-saver-offer

Swıssôtel Hotels & Resorts

Swissôtel Hotels & Resorts, (www.swissotel.com), ödüllü ve benzersiz bir delüks otel grubu olup, ünlü İsviçre konukseverliğini modern tasarım, kişiye özel hizmet, cazibe ve verimlilik ile birleştirmektedir. Popüler kaçamak destinasyonlarında ve şehir merkezlerinde yer alan oteller, iş ve alışveriş bölgelerine rahat ulaşım imkanı sağlamaktadır. Grubun İsviçre mirası sayesinde organizasyon yeteneği, ayrıntılara özen gösterileceği, emniyet ve üstün konuk deneyimi garanti edilmektedir.

Uluslararası otel zincirinin sahibi, dünya çapında Raffles, Fairmont ve Swissotel markaları altında 102 otel ve tesisi bulunan lider global otel şirketlerinden FRHI Holdings Limited'dir. Şirket aynı zamanda Fairmont ve Raffles markalı Rezidansları, Gayrimenkulleri ve lüks özel rezidans kulüp tesislerini yönetmektedir.