SWISSOTEL HOTELS & RESORTS ŞİRKET BİLGİLERİ

Profil
Seyahat edenlerin tam istedikleri konumda bulunan Swissotel Hotels & Resorts, konuklarına dünyanın en iyi 30 noktasından daha fazla yerde merkezi konaklama fırsatı sunuyor; konuklar, bu sayede her destinasyonun en güzel taraflarını keşfetme fırsatı yakalıyor. İsviçre'nin sevilen her yönüyle özdeşleşmiş olan otel markası kökenlerine sadık kalıyor, gerçek İsviçre konukseverliğini zeki tasarım ve yerel zarafetle başarılı bir şekilde bir araya getiriyor. Sosyal sorumluluğa tanıdığı öncelikle ve evi olarak benimsediği destinasyonları olumlu yönde etkileyen bağlılık duygusuyla, Swissotel sektöre öncülük eden sürdürülebilirlik standartlarını destekler ve de konuklarına, iş arkadaşlarına ve çevreye eşit derecede saygı gösterir. Bütün bunlar, konuklarımıza huzurlu ve stresten uzak bir deneyim yaşatmak için bir araya geldi. Farimont ve Raffles markalarını da yöneten, öncü, global otel şirketi FRHI Hotels & Resorts'un bir parçası olan Swissotel, iş ve eğlence amaçlı seyahat eden konuklarına, eğlence, tutku ve canlılık dolu, özgün ve yerel bir seyahat fırsatı sunmaktadır. Daha çok bilgi ve rezervasyonlar için, lütfen swissotel.com sitesini ziyaret edin.

lE CLUB ACCORHOTELS. DÜNYAMIZ SİZİN ETRAFINIZDA DÖNÜYOR.
AccorHotels grubunun ücretsiz sadakat programı olan Le Club AccorHotels ile özel avantajlar ve ayrıcalıklar dünyasını keşfedin.

Le Club AccorHotels’e Kaydolun :

https://swissotel.com/leclub/join-loyalty-program

Sürdürülebilirlik
Swissotel Hotels & Resorts'da başarılı işletme ve sürdürülebilir gelişim bir aradadır. Geleceğin ihtiyaçlarını göz ardı etmeden günümüzün ekonomik, çevresel ve sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak bir sorumlulukla, kurumsal sürdürülebilirlik işletmenin tüm ilkelerinin ön planında yer alır. Swissotel, enerji tasarruflu tasarım çözümlerini bir araya getirerek ve CO2 salımlarının yanı sıra su ve enerji tüketimini azaltarak bir otelin çevre üzerindeki etkisini en aza indirmektedir. Yerel toplulukları, otelleri desteklemek amacıyla ünlü yerel tedarikçilerden satın alın ve markaya küresel olarak ortak olunan SOS Çocuk Köyü dahil, saygın kar amacı gütmeyen kuruluşları destekleyin. Güvenilirlikten emin olmak amacıyla Swissotel sürdürülebilir performansı geliştirmek için net hedefler koymuştur ve son zamanlarda uzun dönemli sürdürülebilir stratejiler, hedefler, girişimler ve performans hakkında konukları ve diğer önemli paydaşları bilgilendirmek üzere ilk raporunu yayınlamıştır. Lütfen swissotel-sustainability.com adresinden indirebileceğiniz, harici olarak onaylanmış bu Sürdürülebilirlik Raporuna bakınız.

Purovel Spa & Sport
, Purovel felsefesi doğal canlılığın dört aşamasını yansıtan Alp mevsimlerinden ilham almaktadır: yenilenme (bahar), yoğun aktivite (yaz), iyileşme (sonbahar) ve kış uykusu (kış). Bu nedenle bedeni ve zihni dinçleştirmek ve canlandırmak için sunulan ürün ve hizmetler Alpler'den esinlenilen ferahlığa önem vermektedir. Pürovel Spa & Sport tesisleri, beş duyuya hitap eden saf ve doğal malzemelere verdiği önemle modern bir tasarıma sahiptir ve dünya genelindeki seçkin Swissotel Hotels & Resorts tesislerinde yer almaktadır.

Purovel Banyo Malzemeleri
Tüm konuk odalarında biraz İsviçre havası. Bu malzemeler %100 oranında İsviçreli çiftçiler, aromaterapi ve cilt bakımı uzmanları tarafından İsviçre'de yetiştirilen ve damıtılan, doğal olarak üretilmiş yağ özlerinden yapılmaktadır. Ambalaj işlemi geri dönüştürülebilir ve biyoçözünür malzemeler kullanılarak yapılmaktadır ve kokusu İsviçre Alpler'inin temiz havası, gür yeşil ormanları ve çiçeklerle bezeli çayırlarından esinlenilmiştir.

Zindelik Programı
Konukların fiziksel ve zihinsel egzersizlerini kendi istedikleri zamanlarda ve kendilerini rahat hissettikleri alanlarda yapmalarını sağlayan Swissotel programı. Öğeler şunları içerir:

  • Konuklar çalışırken egzersiz rutinlerini sürdürebilirler: Tam donanımlı spor salonlarının yanında, konuklar jogging haritalarından ve etkinlik takvimlerinden faydalanabilirler. Egzersiz aletleri misafir odasına da gönderilebilir.
  • Belirli besin kılavuzlarına uygun zindelik yemekleri de tüm gün boyunca açık büfe kahvaltılarda ve yemek ile odaya söylenen yemek menülerinde sunulmaktadır.
  • Zindelik toplantısı molaları, gün boyunca dengeli beslenme sunarken toplantı katılımcılarının üretken ve odaklı kalmasına yardımcı olur.

İş ve Toplantılar
Ünlü İsviçre misafirperverliği ve etkinliğini sunan dünya çapındaki Swissotel konumları, iş ve toplantı seyahati yapan kişilere rahat bir seyahat deneyimi sunmaktadır. Dünya genelindeki önemli şehirlerin merkezinde, yerel güzelliklere ve ulaşım merkezlerine erişimi bulunan bölgelerde yer alan Swissotel tesisleri, küçük veya büyük kurumsal seyahatler ve toplantılar için mükemmel bir toplantı yerleri ve imkanlar sunmaktadır. Teknoloji veya özel hizmetler talep eden konuklar için Swiss Business Advantage, iş seyahati yapan kişilerin rekabetteki üst sıralarını korumaları için özellikle tasarlanan özel bir oda kategorisi sunmaktadır. Odalar, ergonomik eşyalara, yüksek hızlı internet erişimine, oda içinde espresso makinelerine ve talep üzerine oda içi yazıcılara ve ofis gereçlerine sahip olan geniş bir çalışma alanı sunar. Konuklar, ücretsiz kahvaltı ve akşam kokteyl saati ile özel bir lounge olan Swiss Executive Club'ın avantajlarından da faydalanabilir. Daha büyük gruplar için Swiss Meeting Advantage programı, tüm teknik ve ses-görüntü ihtiyaçları, özel menüler, grup fiyatları ve 24 saat erişimli iş merkezi dahil tüm ihtiyaçlarla etkinlik gününde ilgilenecek bir Swiss Toplantı uzmanı ve özel bir konsiyerjin özenli hizmetini sunmaktadır. Swiss Meeting Executive programı, yükseltilmiş toplantı paketleri sunar ve teşvik edici programlar da mevcuttur.