SWISSOTEL HOTELS & RESORTS SEYAHAT SAĞLIĞI VE SEZONA ÖZEL SPA ÇÖZÜMLERİ SUNAR

SWISSOTEL DRESDEN
İleri Tüm Haberleri Görüntüleİleri
PDF’i İndirin

Zürih Eki 2014

Swissotel Hotels & Resorts sağlık ve zindelik konularına kendini adamıştır, bu, sürdürülebilir işlemler sunan küresel çalışmalardan müşteri düzeyine dek uzanır, böylelikle seyahat sırasında sağlıklı alışkanlıkların sürdürülmesine yardımcı olacak seçenekler sunulur.

Swissôtel'in ana şirketi olan FRHI Hotels & Resorts'da spa ve wellness yardımcı başkanı Andrew Gibson, "Sağlıklı alışkanlıkların sürdürülmesi, seyahat yapan kişiler için derecesi gitgide artan bir öncelik haline geliyor. Aslında Global Spa & Wellness Zirvesi için SRI International tarafından çıkarılan yeni bir rapor, "sağlık turizminin" yıllık %9 büyüme gösterdiğini, bunun tüm küresel turizm büyümesinden neredeyse %50 daha hızlı olduğunu göstermektedir." dedi. "Trendler konukların daha sağlıklı yiyecekler, spa erişimi, masaj ve egzersiz tesisleri aradığını gösteriyor, bunların tamamı Vitality Programımız kapsamında Swissôtel tarafından sağlanıyor. Bu seçenekler, konukların deneyimlerine değer katıyor ve yolculuk halindeyken sağlıklı kalmalarını destekliyor." diye ekledi.

Burada, Swissôtel spaları ve otel bünyesindeki uzmanlar, yıl boyunca enerjinin maksimum düzeyde kalması ve zindelik için ipuçları veriyor:

Sağlıklı Yiyin, Sağlıklı Seyahat Edin
İnsanların sağlıklarını korumalarının önemli bir yolu akıllıca beslenmektir. Seyahat eden insanlar genellikle jet lag, sindirim sorunları ve enerji azalması gibi belirtiler yaşarlar, Swissôtel bu rahatsızlıkların engellenmesine yardımcı "süper yiyecekleri" ayrıntıyla anlatan bir veri grafiği ile bazı yardımcı önerileri bir araya getirmiştir. Bu ve diğer "süper yiyecekler", besleyici ve leziz menü fırsatları oluşturmak için dünya çapındaki Swissôtel şefleri tarafından da kullanılmaktadır.

  • Jet lag sıkıntısı yaşıyorsanız, su kaybı yaşamamak için ve vücudu alkalileştirmek için bir bardak limonlu sıcak su için. Kiraz ve zencefil melatonini dengeler, uykuyu kolaylaştırır ve muz doğal bir kas gevşeticidir.
  • Zencefil, nane çayı ve probiyotik yoğurt, yolculuk sırasında sindirimi kolaylaştırır.
  • Kavundaki yüksek su ve potasyum içeriği tıpkı kurt üzümünde ve kinoada olduğu gibi enerji tutulmasına yardımcı olur ve aynı zamanda kas oluşumuna yardımcıdır.

Yol tutması ve dolaşım sorunlarıyla başa çıkma yolları da dahil olmak üzere, daha fazla faydalı ipucu için lütfen şurayı ziyaret edin: https://www.swissotel.com/infographics/best-superfoods-for-travel/

Sezona Özel Spa Çözümleri:
Swissôtel Hotel & Resorts dünya çapında canlandırıcı spa ve wellness merkezleri sunmaktadır, bunlara bazı otellerde markanın imzası niteliğini taşıyan Pürovel Spa & Sport tesisleri de dahildir. Alp mevsimlerindeki canlılıktan ilhamını alan ürün ve hizmetler, yenilenmenin (ilkbahar), yoğun aktivitelerin (yaz), iyileşmenin (sonbahar) ve kış uykusunun (kış) doğal aşamaları çevresinde tasarlanmıştır. Pürovel ürünleri çiçek ve kullanılan tüm uçucu yağların orijinal olarak ekildiği, biçildiği ve ayıklandığı, İsviçre'nin Wangen-an-der-Aare bölgesinde yaşayan bir çiftçi ekibi tarafından büyütülen ve damıtılan çam ağacı esanslarından oluşturulur.

Mevsim değiştiğinde ve cilt bakımını değiştirmek gerektiğinde, Swissôtel spa ve otel spa uzmanlarının önerdiği bakımları ve önemli ipuçlarını uygulayabilirsiniz.

SONBAHAR: İyileşme

  • Pürovel Swiss Mountain Masajı Swissôtel Kalküta, Swissôtel Tallinn ve Swissôtel Ankara'deki spa uzmanları tarafından şiddetle tavsiye edilir. Günler ve hava serinlediği için yaklaşan kış mevsimine hazırlanma zamanı geldi. Doğal olarak dengeleyici, virüs önleyici ve antibakteriyel olan Dağ Merası Harman yağı (temelde isviçre ladini ve douglas iğne yapraklı ağacı) ve ısıtılmış dağ taşları kullanıldığında bu bakım vücudu rahatlatır, zihne enerji verir ve vücut ısısını korur.
  • Swissôtel Dresden Am Schloss uzmanları, dengeleme ve yenilemenin yılın bu zamanlarında özellikle önemli olduğunu söyler ve Özel bir Spa gecesinde deneyimi sevdiğiniz biriyle paylaşmanızı önerirler. Otelin özel akşam paketi, Pürovel Spa & Sport'ta dört saatlik rahatlama fırsatı sunar ve ısıtan sauna infüzyonlarıyla birlikte kuru ve gergin cildi temizlemek ve nemlendirmek için canlandırıcı peeling ve bitkisel banyo içermektedir. Üstelik köpüklü şarap ve mevsime özel taze meyveler servis edilir ve bir Pürovel ev bakım seti de sunulmaktadır.

ÖNEMLİ İPUÇLARI - Sonbahar Cilt Bakımı:

  • Swissôtel Kalküta Spa Müdürü Debolina Mukherjee, avokado, badem, jojoba ve hatta zeytin bazlı bir besleyici yağ içeren bir losyon kullanılmasını önermektedir. Sentetik ve petrol bazlı ürünleri kullanmaktan sakının veya cilde kolayca nüfuz eden ve cildi nemlendiren organik, ham shea yağı kullanın.
  • Swissôtel Dresden Am Schloss uzmanları, sonbahar mevsiminde seyahat eden kişilerin ciltlerinin, cildin yeniden oluşumu ve temizlenmesine yardımcı olan bir peeling'e ihtiyacı olduğunu söylerler. Termal su mineralleri ve ciltte yenilenmiş bir his bırakan aromaterapi yağlarını içeren, ölü derinin pul pul dökülmesini sağlayan vücut peeling'lerini ve kuru cildi yatıştırıp nemlendirmek için yeniden mineralleştiren vücut kremlerini deneyin.

KIŞ: Kış Uykusu

  • Swissôtel Zürih'daki Spa & Sport Centre, altın fincan bitkisinin doğal bir mod yükseltici olarak kullanıldığı Altın Fincan tedavisini sunarak daha soğuk, karanlık günlerin neden olduğu melankoli hissini ortadan kaldırır. Bitki yazın ortasında büyür, mevsimin sıcaklığını alan ve insanların modlarını yükselten "güneş çiçeği" olarak bilinir. Aslında bazen depresyon ve migreni geçirmek için tıbbi olarak kullanılır. Tedaviye bir masaj, bir peeling ve güneşin gücünü kucaklamak için bir sargı dahildir.
  • Kış aylarında Swissôtel Nankai Osaka konuklara, ısıtan ve rahatlatan bir etki yaratmak üzere uyumlu bir şekilde birleştirilen Zencefil Yağı ile Sıcak Taş Masajını sunar. Zencefil yağı, antik çağlardan beri tedavi edici niteliği ve soğuk algınlıklarını, dolaşım rahatsızlıklarını ve eklem ağrılarını yatıştırma özelliğiyle temel malzemelerden biri olmuştur.

ÖNEMLİ İPUÇLARI - Kışa Özel Cilt bakımı:

  • Swissôtel Kalküta'nin spa müdürü, yağ masajının kuru ciltler için en iyi tedavi olduğunu söyler. Haftada 2-3 kez geceleri uygulanan kayısı yağı, cildin rahatlamış ve sağlıklı bir hisse kavuşmasını sağlar. Sabah duşundan önce susam yağı ile hafifçe cildinize masaj yapmayı deneyin, bu toksinleri ciltten atar ve ayrıca cilt ile sert kış koşulları arasında koruyucu bir tabaka bırakır. Cildi temizlemek ve dehidrasyonu engellemek için gün boyu bolca ılık, saf su için.
  • Swissôtel Zürih Spa & Sport ekibinin bir üyesi olan Janine Görner, eller için parafin banyosu rezervasyonu yaptırmanızı tavsiye ediyor. Parafin yumuşatır ve kışın kuruyup hasar gören elleri şımartır.

İLKBAHAR: Yenilenme

  • Swissôtel Nankai Osaka, yeşil çayı yaşlanma karşıtı ve aynı zamanda kateşin gibi antioksidan maddelerle ve Vitamin A, C ve E ile dolu olan ve cildin güzelleşmesine katkıda bulunan bir madde olarak övmektedir. Otele ait Yeşil Çay Yüz Bakımı, ilkbahar mevsiminde, cildin hassaslaştığı dönemde, çok etkilidir ve leke ve donukluk gibi sorunları tedavi ederken yardımcı olurlar.
  • Daha sıcak aylar geri geldiğinden, vücudu yenilemek için masaj seçenekleri de idealdir; orta derecede kuvvetle uygulanan, zihni temizleyen, gerilimi azaltan ve kan akışını stimüle eden Swissôtel Ankara Alpler İlkbahar masajı önerilmektedir. Ayrıca, imzalı Pürovel aromaterapi karışımlarıyla yapılan bir derin nefes alma seansı, zihni ve nefes geçitlerini temizler, kaslarını iyileştirmek isteyen hareketli kişiler için mükemmel bir tedavi teşkil eder. Swissôtel Tallinn, akıcı, rahatlatan hareketlerle ve masaj yağıyla daha hafif bir mod oluşturmak ve mevsimin yeni başlangıcını kucaklamak için uygulanan Destress Masajını sunmaktadır.

ÖNEMLİ İPUÇLARI - İlkbahar Cilt Bakımı:

  • Swissôtel Kalküta spa müdürü, ilkbaharda cildi iyileştirmek amacıyla lahana, maydanoz, zencefil veya salatalık içeren suları önermektedir.
  • Otelin spa ekibi, ölü deriyi atmak ve dolaşımı hızlandırmak için aynı zamanda limon esanslı yağların özellikle losyonlarda kullanılmasını önermektedir.

YAZ: Yoğun Aktiviteler

  • Sıcak havalar yaklaştığında, peeling yapıp parlamanın zamanı gelmiş demektir! Genellikle güneşli ve kuru havalarda, Swissôtel Tallinn Pürovel Spa & Sport Müdürü Elina Benenson'a göre, cildi temizlemek ve nemlendirmek önemlidir. Ölü deri hücrelerinin atılması için, kişinin kendini daha hafif ve temiz hissetmesi amacıyla Vücut Cilasını tavsiye etmektedir.
  • Swissôtel Chicago Spa 42, güneş hasarını tedavi etmek ve cildi iyileştirerek taze, sağlıklı bir parlaklık yaymak için tasarlanan Aloe Quench Vücut Sargısı'nı önermektedir. Kullanılan ürünler gerginliği azaltmak için lavanta, nane ve cajeput ağacının bir karışımı olan Calm Mind Yağı, cildi yumuşak tutmak için Lavantalı Vücut Spreyi ve çatlamış, kuru elleri rahatlatmak için aloe veta, allantoin, organik arnika ve yosunun serinletici bir karışımı olan Aloe Jel içermektedir.

ÖNEMLİ İPUÇLARI -Yaza Özel Cilt Koruması:

  • Swissôtel Kalküta spa müdürü, anlık parlaklık yakalamak ve gün boyu taze bir tona sahip olmak için her sabah spreyle biraz gül suyu uygulanmasını da önermektedir. Ayrıca duştan sonra bir çay kaşığı organik, ham hindistancevizi yağıyla hintyağını kapaklı bir cam şişede karıştırın. Şişeyi sıcak suyun içine koyun ve yağ ılınana kadar şişeyi suda bekletin. Cildi yatıştırmak, yumuşatmak ve serinletmek için tüm vücudunuza uygulayın. Misafirler bu bakım önerisini ayrıca ciltlerini tuzlu su ve klordan korumak için yüzmeden önce de kullanabilir.
  • Swissôtel Chicago'ın Spa Direktörü 42 Monica Jayso, herkesin muhakkak Güneş Koruyucu SPF kullanması gerektiğini vurguluyor 30. Ürün, doğal antioksidanlarla papatya ve salatalık özlerini birleştirerek cildi yatıştıran ve cildin sağlıklı ve genç kalmasını sağlayan geniş spektrumlu bir UVA/UVB güneş koruyucusudur.

Andrew Gibson, "Yeni bir Spafinder Wellness 365 tüketici anketi, seyahat eden kişilerin %85'sinin tatillerini başlangıçtaki hallerinden daha cansız bitirdiklerini göstermiştir. Swissôtels, konuklarımızın evlerine döndüklerine dinlenmiş hissetmeleri ve enerjilerinin yükselmesi için çeşitli wellness seçenekleri sunarak dünya çapında bu duruma karşı çıkmaya devam edecektir." demiştir.

Swıssôtel Hotels & Resorts

Swissôtel Hotels & Resorts, ödüllü ve benzersiz bir delüks otel grubu olup, ünlü İsviçre konukseverliğini modern tasarım, kişiye özel hizmet, cazibe ve verimlilik ile birleştirmektedir. Popüler kaçamak destinasyonlarında ve şehir merkezlerinde yer alan oteller, iş ve alışveriş bölgelerine rahat ulaşım imkanı sağlamaktadır. Grubun İsviçre mirası sayesinde organizasyon yeteneği, ayrıntılara özen gösterileceği, emniyet ve üstün konuk deneyimi garanti edilmektedir.

Uluslararası otel zincirinin sahibi, Raffles, Fairmont ve Swissôtel markaları altında dünya çapında 101 otele ve tatil köyüne sahip önemli bir küresel otel şirketi olan FRHI Holdings Limited'dir. Şirket aynı zamanda Fairmont ve Raffles markalı Rezidansları, Gayrimenkulleri ve lüks özel rezidans kulüp tesislerini yönetmektedir.