SWISSÔTEL HOTELS & RESORTS, RUSYA'NIN KAZAN KENDİNDE YENİ DELÜKS OTELİNİ AÇIYOR: SWISSÔTEL RIVIERA TOWER KAZAN

İleri Tüm Haberleri Görüntüleİleri

ZURICH, Haziran 2012

Swissôtel Hotels & Resorts ve Riviera Tower Limited Liability Company, Rusya'da yeni bir delüks otel için yönetim sözleşmesi imzaladı. 2016‘de açılması planlanan Kazan oteli, Swiss köklerine sahip uluslararası otel grubunun Doğu Avrupa pazarında ayak izini genişletmesine yardım edecek.

Yeni sıradışı otel, son yıllarda önemli bir ün kazanan Moskova‘daki Swissôtel Krasnye Holmy‘in öncülüğünü izleyerek Swiss markasına önemli bir başka Rus şehrinde bir üs sağlayacak. Swissôtel Riviera Tower Kazan, iş seyahatinde olan misafirler ve turistler için yüksek kalite ve modern tasarımdan oluşan bir kombinasyon sunmak amacıyla 211 misafir odası ve suite ev sahipliği yapacaktır. 1500 metrekare alan kaplayan bir Pürovel Spa & Sport kompleksi, sayısız kapalı ve açık spor tesisleri, bir balo salonu, çok sayıda daha küçük konferans salonu ve çeşitli restoranlar paketi tamamlayacak.

Swissôtel Riviera Tower Kazan, Kazanka nehri kıyısında Kazan’ın tam kalbinde yer alıyor. Şehir, kendine has özellikleri ile ikiye bölünmüştür. Kazan Kremlin çevresindeki bölge geniş kültür yelpazesi ile daha tarihi bir yapıya sahipken, yeni Swissôtel'in yer alacağı diğer bölge daha çok ticaret ve bankacılık merkezidir. Yaklaşık 1,2 milyon nüfusa sahip olan Kazan, Moskova kentinin yaklaşık 800 km doğusunda yer almakta olup Tataristan Cumhuriyeti'nin başkentidir. Doğru ve Batı geleneklerinden oluşan benzersiz harman, şehre eşsiz bir renk katmaktadır. Bağımsız Forbes dergisinin araştırma sonuçlarına göre Kazan, Rusya kentleri arasında iş ortamı ve çekiciliği bakımından en üst sırada yer almaktadır. Çok iyi geliştirilmiş alt yapısı nedeni ile, yaklaşmakta olan Yaz Universiade 2013 dahil büyük spor etkinlikleri için de önemli bir destinasyon olarak da biliniyor.

Swissôtel Hotels & Resorts Başkanı Meinhard Huck, "Otel grubumuz uzun yıllardır Moskova‘da bir varlığa sahip ve burada mükemmel bir ün kazandık." Kazan’daki yeni otel, Soçi’de 2013‘da açmayı planladığımız iki delüks otele ve Moskova‘daki mevcut otelimize katılarak anahtar Doğu Avrupa pazarı olarak değerlendirdiğimiz pazar mükemmel bir ilaveyi temsil edecek," şeklinde açıklama yaptı.

Riviera Tower LLC’nin Genel Müdürü Ivan Voitko şunları ekledi: "Kazan'ın altyapısı her gün iyileşiyor ve son teknolojilerle donatılmış, yeni kompleks olan İsviçre markalı beş yıldızlı otel şehrin ilerleme ve gelişim stratejisinde önemli bir unsur olacak ve bölgenin turistik potansiyeli bakımından büyük katkıda bulunacaktır."

Swıssôtel Hotels & Resorts

Swissotel Hotels & Resorts (www.swissotel.com), ödüllü ve benzersiz bir delüks otel grubu olup, ünlü İsviçre konukseverliğini modern tasarım, kişiye özel hizmet, cazibe ve verimlilik ile birleştirmektedir. Popüler kaçamak destinasyonlarında ve şehir merkezlerinde yer alan oteller, iş ve alışveriş bölgelerine rahat ulaşım imkanı sağlamaktadır. Grubun İsviçre mirası sayesinde organizasyon yeteneği, ayrıntılara özen gösterileceği, emniyet ve üstün konuk deneyimi garanti edilmektedir.

Uluslararası otel zincirinin sahibi, dünya çapında Raffles, Fairmont ve Swissotel markaları altında 102 otel ve tesisi bulunan lider global otel şirketlerinden FRHI Holdings Limited'dir. Şirket aynı zamanda Fairmont ve Raffles markalı Rezidansları, Gayrimenkulleri ve lüks özel rezidans kulüp tesislerini yönetmektedir.