SWISSÔTEL AMSTERDAM, HOLLANDA VE SWISSÔTEL TALLINN, ESTONYA'NIN YENİ GENEL MÜDÜRLERİ

Tallinn ve Amsterdam Tesislerinin Yeni Genel Müdürleri
İleri Tüm Haberleri Görüntüleİleri

ZÜRİH, Eylül 2012

Hem Swissôtel Tallinn hem de Swissôtel Amsterdam tesislerinde derhal geçerli olmak üzere yeni Genel Müdürler atanmıştır. Swissôtel Amsterdam tesisinin önceki Genel Müdürü Bart Westerhout Tallinn tesisine geçiyor, kısa süre öncesine kadar Swissôtel Amsterdam tesisinin Gelir ve Pazarlama Müdürlüğünü yapmış olan Harold Kluit ise buranın Genel Müdürlük pozisyonunu devralacak.

 

Bart Westerhout, Genel Müdür, Swissôtel Tallinn, Estonya

Swissôtel Amsterdam tesisinde iki buçuk yıl boyunca Genel Müdürlük yapmış olan Bart Westerhout şimdi yine Swissôtel Hotels & Resorts çatısındaki Tallinn, Estonya tesisine geçiyor. Hollanda doğumlu Westerhout, 1984 yılında Lahey'deki Otel İşletmeciliği Okulu'ndan mezun olduktan sonra Hilton Hotel Amsterdam'ın pazarlama departmanında mesleki kariyerine başlamıştır. O zamandan bu yana ağırlıklı olarak satış ve pazarlama alanının kilit pozisyonlarında çalışmış olan 49 yaşındaki Westerhout, 4 ve 5 yıldızlı otel sektöründe Genel Müdür olarak da görev yapmıştır. Ayrıca Lahey'deki Hollanda parlamentosunun Tesis Yönetimi Müdürü (Tweede Kamer der Staten-Generaal) olarak da altı yıl çalışmıştır.

Aralık 2007'de 238 odasıyla hizmete girmiş olan Swissôtel Tallinn, Estonya başkentinin en yüksek binalarından biri olup tarihi Eski Kent bölgesinin ve Baltık Denizi'nin muhteşem manzarasına sahiptir. Bu 30 katlı zarif otel, Tallinn'in finans bölgesinde, diğer adıyla "Tallinn'in Wall Streeti"nde yer almaktadır. Eski Kent'e 10 dakikalık yürüme mesafesinde, istasyon ve havaalanına ise sadece 15 dakikalık uzaklıkta bulunan otel, hem iş hem de eğlence olanakları bakımından ideal bir konuma sahiptir.

 

Harold Kluit, Genel Müdür, Swissôtel Amsterdam, Hollanda

Hollanda doğumlu Harold Kluit, Swissôtel Amsterdam'da Genel Müdürlük görevini devralmadan önce bu otelde dört yıl boyunca Gelir ve Pazarlama Müdürü olarak çalışmıştır. Wageningen Lahey'deki Otel İşletmeciliği Okulu mezunu Kluit, mesleki kariyerine 1997 yılında, Utrecht'te bulunan Rabobank'ın pazarlama departmanında başlamıştır. Diğer sorumluluklarının yanı sıra, Amsterdam Park Hotel'de Satış Yetkilisi, ayrıca İtalya'nın Siena bölgesindeki Pescini Hotel'de ise Operasyon ve Kalite Danışmanı olmuştur.

Amsterdam'ın tarihi kent merkezinin kalbinde yer alan Swissôtel Amsterdam, 109 oda ile hizmet vermektedir. Dam Meydanı'na bakan ve pek çok turistik yere yakın mesafede bulunan otel, 10. yüzyıldan kalma bir cepheye sahiptir. Otel, Schiphol Havalimanı'na arabayla sadece 20 dakikalık uzaklıkta, ana tren istasyonuna ise sadece birkaç dakikalık yürüme mesafesindedir. Lüks bir ambiyansın yanı sıra huzurlu ve hoş bir atmosfer sergileyen otel, hem iş seyahatindekiler hem de turistler için uygundur.

Swıssôtel Hotels & Resorts

 

Swissôtel Hotels & Resorts, ödüllü ve benzersiz bir delüks otel grubu olup, ünlü İsviçre konukseverliğini modern tasarım, kişiye özel hizmet, cazibe ve verimlilik ile birleştirmektedir. Popüler kaçamak destinasyonlarında ve şehir merkezlerinde yer alan oteller, iş ve alışveriş bölgelerine rahat ulaşım imkanı sağlamaktadır. Grubun İsviçre mirası sayesinde organizasyon yeteneği, ayrıntılara özen gösterileceği, emniyet ve üstün konuk deneyimi garanti edilmektedir.

Uluslararası otel zincirinin sahibi, dünya çapında Raffles, Fairmont ve Swissôtel markaları altında 101 otel ve tesisi bulunan lider global otel şirketlerinden FRHI Holdings Limited'dir. Şirket aynı zamanda Fairmont ve Raffles markalı Rezidansları, Gayrimenkulleri ve lüks özel rezidans kulüp tesislerini yönetmektedir.